Ovaj seckani je i dalje crn a drugi crni je precision koji je postao beli PJ special.
Drugim recima sad imam beli & crni PJ.

Crni jos nije sklopljen.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa promenjen je bridge, tema je 'sta ste menjali'. Promenjen je i potpis pri farbanju.tomarnr wrote:...nesto mi bridge izgleda sumnjivo a i onaj potpis na glavi...
Dersu vraze stariDersu Uzala wrote:Pa promenjen je bridge, tema je 'sta ste menjali'. Promenjen je i potpis pri farbanju.tomarnr wrote:...nesto mi bridge izgleda sumnjivo a i onaj potpis na glavi...
(A i nije EBMM, bio je oridjidji OLP u startu).
P'to ti kazem, tema je 'sta ste modificirali'. Ortak je u stvari pazario onu prvu kopiju OLP Petrucci modela, pearl red burst bese finish valjda. Kopija prvog modela koji je ikad izaso. Uglavnom, on je to uzo za recimo 150$ dzindzi US, cenim da je kostala nova 600-700$. Korejski su to radovi bili, a mozda i kineski, ne bih mogao da se zakunem.tomarnr wrote:Dersu vraze stariDersu Uzala wrote:Pa promenjen je bridge, tema je 'sta ste menjali'. Promenjen je i potpis pri farbanju.tomarnr wrote:...nesto mi bridge izgleda sumnjivo a i onaj potpis na glavi...
(A i nije EBMM, bio je oridjidji OLP u startu).
znao sam da tu nesto ne stima
A kul je ovaj kombo, picasso i "MM"
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests