Opet o wahu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Opet o wahu
A kakav je ovaj artec vintage apw3?
I ja sam se nesto zagledao u artec-ove wahove... Bas me zanima da li se nekom kombinacijom RANGE i WHISH na apw-7 mogu dobiti zvukovi koji su priblizni crybaby-ju, i kolika je zapravo prednost tog njihovog magnetnog polja u odnosu na standardne potenciometre koji se koriste u drugim wahovima? U sustini zelim da dobijem taj old school zvuk, za koji znam da je crybaby proveren, ali me zanima sta moze ovaj apw-7... da znam da li da jurim da zajmim jos dve crvene dok ne zavrse sa ovom akcijom u mitrosu... 

Ja bih uzeo krajbejbi, ako nicht drugo znas sta pazaris + lakse ces prodati ako odlucis da prodas posto uvek drzi cenu. 

Da, definitivno crybaby-ja. Odlican je u osnovnoj varijanti, a jako je jednostavan za modovanje. 

ja pokusavam da konstruisem princip expression pedale tako da bude u fazonu kao da je pedala na nekom zglobu koji moze da se krece u svim pravcima
naravno da se salim
ali ovde garant ima ljudi kojima bi se to svidelo
naravno da se salim

ali ovde garant ima ljudi kojima bi se to svidelo

OK, znaci definitivno
baby!
Ja sam mislio da je bash suprotno...strava! 
Kad sam izvalio cemu sluzi onaj joystick sto imaju neke klavijature, dobio sam slicnu ideju! Pomislio sam kako bi bilo dobro da imam wah i volume u jednoj pedali...iako volume pedalu nikad nisam koristio niti vidim neku posebnu potrebu za tim...ali volim izazove 

Uuuuu, zanimljivoshule wrote:... jako je jednostavan za modovanje.

Haha, ne verujem!faks wrote:ja pokusavam da konstruisem princip expression pedale tako da bude u fazonu kao da je pedala na nekom zglobu koji moze da se krece u svim pravcima
...

Podseca malo na snarling dogz wah 

jel moze misljenje, ocu da uzmem wah, imam love za cry baby ili vox, nov ili polovan, ali me zanima dal ima logike da kupim behringera cisto da se mlatim malo, da naucim da ga koristim pa da ga prodam i kupim nesto novo sto mi bude odgovaralo...
cisto ako je bitno volim neki klasican zvuk, uglavnom sviram blues... inace samo za kucnu svirku bi se koristio, nista vise...
mislim citao sam svasta, ali sto vise citam sve mi je konfuznije...
cisto ako je bitno volim neki klasican zvuk, uglavnom sviram blues... inace samo za kucnu svirku bi se koristio, nista vise...
mislim citao sam svasta, ali sto vise citam sve mi je konfuznije...
Krajbejbi. Najstandardnije moguce resenje, drzi cenu uvek i lako se proda preko oglasa.
i ja sam u tom fazonu, raspitacu se jos malo, nigde ne zurim... hvala...
- mislim_stvarno
behringer ne mozes da nadjes nov, polovan se pojavi s vremena na vreme
pa trenutno ima jedan za 20e, to je tri puta manje od recimo polovnog CB ili novog voxa V845, zato sam i razmisljao tako... mada ja inace volim dobru opremu bez obzira sto ne sviram profesionalno i mnogo...
- mislim_stvarno
taj jedan treba meni da stigne sutra