E ovako. Posto sam u poslednje 3 nedelje imao dosta nastupa, koncerata, svirki... vreme je da preispitam svoj prethodno izrecen stav. Izmenjah par pojacala i dodjoh do ovog zakljucka. Peavey TNT 130 je opaka masina.
Znaci priznajem da nisam bio u pravu, sa jedne strane. Odnosno, kontam da treba vise od 130W i to, u nekim slucajevima, mnogo vise od pomenutih. Ali nije svakih 130W isto.
Laney RB5 RICHTER - Fale mi niski - pri slapovanju srednji previse iskacu a kad ih smanjis (iskljucis) amp ostaje nekako nedorecen. Gain preko pola i pri sviranju niskih ulazis u distorziju. Veoma losa kompresija.
Fender Rumble 150 - Ova 15-ica je krs, ovo ne kupujte nikako. Nije ni cudo sto su tako jeftini.
Eden Nemesis RS400 + neki matori box 4x10''. Jako mi se svidela ova glava i mislim da bi u kombinaciji sa dobrim ekvilajzerom bila pun pogodak. Elem, na svirci je ne cuh, sve zbog sjebanog box-a koji sam probio cim sam struju pojacao preko 40%.
I na kraju jedan matori Ampeg kombo 1x15", mislim da nije preko 150W ali je na bini gruvalo kao zmaj.