Ahoj! Fasciniralo me je sve

Prvo bas ekstra lezi u ruci i krilu. Vrat je super! Nije tanak kao npr. spector, deluje malo deblji i od jazza ali je tanji od warwicka... nekako mi je seo (ali ajde to kako kome, jelda)

Zvuk je PRETERRAN! mozes dobiti milion raznih boja, ovaj MM magnet kod bridge-a razvaljuje, ma ne znam kako da opisem... (probao sam posle i musicman-a, i ne bih sad da kazem da je musicman losiji ali...

) jazz magnet radi isto tako savrseno. Ima i coil split za taj MM magnet iza, mozes dobiti od vintage zvukova do nekog modernog oranja za mJetal. Bas nije ni suvise tezak ni lagan... uf... Bila je pored goomila fendera, probah razne i nijedan nije ni blizu ovoga... Pazi, cak bih ga uzeo pre nego Spectora a ja VOLIM spector... I jos nesto, znate onaj osecaj kad uzmete bas u ruke i deluje vam kao da je napravljen tako da izdrzi atomski udar

e tako se oseca

Sve je utegnuto, dotegnuto, savrseno uklopljeno (hmmm, pa pravi nemac

)... cak bih mu oprostio i taj relic finish.... Ne znam mozda smo se samo ja i taj bas sklopili jedan sa drugim, verovatno se nece svima svideti ali ja savetujem svima koji hoce da kupe skuplji bas tipa jazz, prec, musicman da ako ikako mogu, obavezno probaju i ovaj (ili neki drugi sandberg vec), velika je sansa da ce njega uzeti... ako se dobro secam bio je negde oko 1200e ali sisa daleko skuplje baseve...
@parker znam za taj oglas ali ne kupujem sad bas, a i taj mi se bash i ne svidja

PS e da, bilo je tamo i josh dosta Sandberga, i svi su super kao i ovaj