Da ton bude lep i topao....a pošto je laNpa okrugla i malo oblijibancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da ton bude lep i topao....a pošto je laNpa okrugla i malo oblijibancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo![]()
bas tako, ali prvo mora malo da se nalozi..da se ubaci koje drvo, hahah..koji humorssmc wrote:Da ton bude lep i topao....a pošto je laNpa okrugla i malo oblijibancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo![]()
Čekaj, zašto misliš da se šalim?Solomoon wrote:bas tako, ali prvo mora malo da se nalozi..da se ubaci koje drvo, hahah..koji humorssmc wrote:Da ton bude lep i topao....a pošto je laNpa okrugla i malo oblijibancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo![]()
![]()
![]()
Bude ton i staklenastiji malo, al' to je već oko tipa lampebancika wrote:ajde da izmuzem foru do kraja: i da ton bude svetliji jer lampa svetli i transparentan posto je staklena
Bude ton i staklenastiji malo, al' to je već oko tipa lampebancika wrote:ajde da izmuzem foru do kraja: i da ton bude svetliji jer lampa svetli i transparentan posto je staklena
cekaj, a zasto ti mislis da ja mislim? ja ne mislim, ja znam..a znam na osnovu tragicne nepovezanosti sa tematikom..ssmc wrote:Čekaj, zašto misliš da se šalim?![]()
i sta, kad protrljas tu lampu, sta bude?Bude ton i staklenastiji malo, al' to je već oko tipa lampe
Dobro, sad mi je lakše kad znam da ne mislišSolomoon wrote:cekaj, a zasto ti mislis da ja mislim? ja ne mislim, ja znam..a znam na osnovu tragicne nepovezanosti sa tematikom..ssmc wrote:Čekaj, zašto misliš da se šalim?![]()
nije ti lakse jer je to zamena teza koja potencijalno moze biti duhovita osobi ometenoj u mentalnom razvoju..posto ne mislim nego znam, znaci saznao sam putem misli..a to i dalje nije argument za tebe, niti nesto sto je vezano za temussmc wrote:Dobro, sad mi je lakše kad znam da ne misliš
ja se samo branim od provokacija i pokusaja ismevanja od strane adolescenata u telu ili u dusiCortex wrote: Ajmo administracijo malo, pa nije vam Solomoon gost na krsnoj slavi jbt! I ne samo on, naravno.
Big words babeSolomoon wrote:nije ti lakse jer je to zamena teza koja potencijalno moze biti duhovita osobi ometenoj u mentalnom razvoju..ssmc wrote:Dobro, sad mi je lakše kad znam da ne misliš
Zaboravio si da dodaš ničim izazvanihSolomoon wrote:ja se samo branim od provokacija i pokusaja ismevanja od strane adolescenata u telu ili u dusi
Nemoj tako Cortex, iako je offtopic ipak pokušavamo da pomognemo čovekuCortex wrote:To je zato shto administracija ne radi nishta. Sav ovaj off topic bi trebalo obrisati.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest