Pozdrav ljudi,
Moju novu pesmu mozete poslushati ovde:
Kao i uvek feedback je poželjan
Hvala uapred.
L-ov-E, NN11
Nikola Nežit – Hriliu
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Nikola Nežit – Hriliu
Da li je ritam wav sample?
Deluje mi posto je osetno manjeg kvaliteta (ili ja samo tisi i radjen u drugom programu).
Mogao bi njega da malo izdignes nekim warm-erom kao AMT Max Warm (VST) ili slicnim...poneki ton u piano traci "strci" iznad ostalih...
P.S. - Ovo je moje misljenje, (nemam u stanu kvalitetne zvucnike), mozda na tvojim zvucnicima/monitorima ritam jace bije.
Pozz
.
Deluje mi posto je osetno manjeg kvaliteta (ili ja samo tisi i radjen u drugom programu).
Mogao bi njega da malo izdignes nekim warm-erom kao AMT Max Warm (VST) ili slicnim...poneki ton u piano traci "strci" iznad ostalih...
P.S. - Ovo je moje misljenje, (nemam u stanu kvalitetne zvucnike), mozda na tvojim zvucnicima/monitorima ritam jace bije.
Pozz

Jeste, sample je vaw, ali sam stavljao kojekakve distorzije, da bih dobio zvuk...hm, pa recimo kao u Portishead-ovoj Machine gun. Kod mene se strava chuje i na slushkama i na zvuchnicima 
E a bash sam se nadao da niko nece primetiti to shtrchanje na piano-u
goddamnit 
Pozz i hvala na komentu

E a bash sam se nadao da niko nece primetiti to shtrchanje na piano-u

Pozz i hvala na komentu

A jbg, sviram ga od 5-te godine, pa posle jos 10 u muzickoj, a i danas, ali ne klasicniNezzit wrote:E a bash sam se nadao da niko nece primetiti to shtrchanje na piano-ugoddamnit

Nema na cemu. Gledam da barem malo pomognem davanjem istog. PozzNezzit wrote:Pozz i hvala na komentu

NaravnoGledam da barem malo pomognem davanjem istog.