Eyesburn
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Eyesburn
Valjda nemaju love da od solo projekata sakupe lovu za džidžu pa se skupljaju ponovo da objasne ekipi šta je to biti urban.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
ssmc wrote:Valjda nemaju love da od solo projekata sakupe lovu za džidžu pa se skupljaju ponovo da objasne ekipi šta je to biti urban.
Meni su ok dok su svirali polu HC ono "Sun", "Pump it " .... tako te pesmice, posle su mi smor kad sviraju svaku pesmu po 10 minuta i to josh rege...cak mi i kad sam bio stoned bilo smor.
Šta znam.Videćemo šta iznedre sada.Video sam Kojota na EXITU 2009 mislim i čovek se paranoisao da ga pratim ili šta
Možda ipak naprave dobru mjuzu.
Možda ipak naprave dobru mjuzu.
pa da tada su i najbolje zvucali za vreme albuma Fool Controlnemanjavelimirovic wrote:ssmc wrote:Valjda nemaju love da od solo projekata sakupe lovu za džidžu pa se skupljaju ponovo da objasne ekipi šta je to biti urban.![]()
Meni su ok dok su svirali polu HC ono "Sun", "Pump it " .... tako te pesmice, posle su mi smor kad sviraju svaku pesmu po 10 minuta i to josh rege...cak mi i kad sam bio stoned bilo smor.Ovako realno gledano su dobar bend, kompaktno zvuce.
Za one koji ne odgledaju do kraja:Pentatonic wrote:youtube video
Čovek kaže da je "trenutno u groznoj fazi". Znam, poverovaćete.
pretrazio sam ceo net domace i strane sajtove za tabove i nisam mogao da nadjem ALL RIGHT, da li neko ima mozda tab ili zna gde mogu da ga nadjem? 
-
vertigo_beat
Волим ја Коњуктивитис бенд®.
А волим и самосталне песме Којотовића, нпр. - Hold Me Tight:
http://www.youtube.com/watch?v=Gbdbpqo6xW0
А волим и самосталне песме Којотовића, нпр. - Hold Me Tight:
http://www.youtube.com/watch?v=Gbdbpqo6xW0
agony, sun, war control, divide, pump it i sejn