ahahaha! Super mu je ovaj detalj,
 ahahaha! Super mu je ovaj detalj, Ovi su mi odavno cool, indijanci sviraju bluz, inače svi su braća tj. bubnjar je sestra

Mato Nanji/gitara, ajde preslušajte pa uporedite sa Sayce-vim stilom svirke da komentarišemo malo

Mislim da će se svideti kolegi guv'noru zbog ovijeh Vibeova, ako ne grešim

, jedan od omiljenih (sto se tice ovih nabrojanih, u tridesetim), a definitivno najvece iznenadjenje i najprijatnija svirka na tom Hendrix Experience DVD-u. Lang i on su likovi koji, kako mi se cini, mnogo vise rade za samu pesmu nego za pojedine delove iste... Jbga, mogao sam i bolje da srocim, ali kao da su najmuzikalniji iz druzine vrsnjaka.
 , jedan od omiljenih (sto se tice ovih nabrojanih, u tridesetim), a definitivno najvece iznenadjenje i najprijatnija svirka na tom Hendrix Experience DVD-u. Lang i on su likovi koji, kako mi se cini, mnogo vise rade za samu pesmu nego za pojedine delove iste... Jbga, mogao sam i bolje da srocim, ali kao da su najmuzikalniji iz druzine vrsnjaka.  

, evo upoznajem se sa likom i delom, pozdrav i u to ime
 , evo upoznajem se sa likom i delom, pozdrav i u to ime  

valjda će opet da poseti naše krajeve nekad, biografija mu je skroz ono
 valjda će opet da poseti naše krajeve nekad, biografija mu je skroz ono   , stvarno mislim da su ovi Kipersi sa drugih kontinenata u velikom hendikepu te iz tog razloga i daju svoje maksimalne/maksimume što se tiče vežbe, truda, ulaganja u sebe i ostalo, e sad sudeći po nekom nazovi genetskom kriterijumu Amerikanci su predodređeniji za taj fazon o Heritage ali da zapichish ti sad iz Mađarske u Tejas da bi postao profi bluzer
 , stvarno mislim da su ovi Kipersi sa drugih kontinenata u velikom hendikepu te iz tog razloga i daju svoje maksimalne/maksimume što se tiče vežbe, truda, ulaganja u sebe i ostalo, e sad sudeći po nekom nazovi genetskom kriterijumu Amerikanci su predodređeniji za taj fazon o Heritage ali da zapichish ti sad iz Mađarske u Tejas da bi postao profi bluzer