A siguran sam da ovo na KP i nije loša ponuda...
Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
I meni je zaličio, ali ipak nije to baš to... prilično su ozbiljni pri uređivanju fejsbuk stranice, ne verujem da bi se zeznuli.
U međuvremenu sam saznao da bi to bio Sandberg Panther (prethodnik sadašnjeg) koji se proizvodio do 2004. Ja bi ga rado probao kad ne bi znao da će žena da me zagolica satarom od same pomisli na to...
Ash telo, canadian hard maple vrat, Delano magnet i ne mogu da se setim sad koji preamp (nije uobičajeni Glockenklag). Mislim da je neki Noll (?) ali nisam 100% siguran. Bridge je ABM. To je ono što sam uspeo da saznam
Ash telo, canadian hard maple vrat, Delano magnet i ne mogu da se setim sad koji preamp (nije uobičajeni Glockenklag). Mislim da je neki Noll (?) ali nisam 100% siguran. Bridge je ABM. To je ono što sam uspeo da saznam
- sirac-šunka
- vragolan
Pa reci joj da ga uzimaš samo zato da bi zaradio duplo na njemu i onda sutradan postaviš oglas, cena 1100 evra (ne bi bio prvi ovakav slučaj na omiljenom nam KP) i kažeš ženi: "Sve je ok. Evo vidiš, zaradićemo dosta para nizašta. Samo što nismo."

haha, mudro 
- Pentatonic

Cort Artisan B4 u planu jednog lepog dana, a možda i ranije...
- sirac-šunka
- vragolan
Tako, samo belo... Hoce biti opet snizenja u tom ducanu?
- sirac-šunka
- vragolan
Izgled da neće
...i da je sezona sniženja prošla. I markbassić se vratio na stare cene...
A bas sam slučajno probao kad sam probao neko pojačalo i jednostavno to je sve što sam želeo da čujem od basa. Inače mi se ne dopada preterano ni boja ni maple grif, ali bar ovaj što je ovde, preopasno radi.
A bas sam slučajno probao kad sam probao neko pojačalo i jednostavno to je sve što sam želeo da čujem od basa. Inače mi se ne dopada preterano ni boja ni maple grif, ali bar ovaj što je ovde, preopasno radi.
Nije sad da bih ludo zeleo da je imam, ali ne bi se bunio
aj ne zajebavaj ona tvoja je bolja od ove jedno dva puta!nnkvocka wrote:
Nije sad da bih ludo zeleo da je imam, ali ne bi se bunioLos EQ za slap, ali zato je za fingering jedan od mojih omiljenih!
Spector: mislim da bi to bila dobra kupovina, m?

koliko sam imao prilike da čujem ovo u rukama Sean Malone-a, ovaj bass je zverčina i jedini ibanez kojeg bi istinski voleo da imam

koliko sam imao prilike da čujem ovo u rukama Sean Malone-a, ovaj bass je zverčina i jedini ibanez kojeg bi istinski voleo da imam
Zar ga nisi video/probao kod Kvocke?
Onog spektora bi valjalo probati. Za 600e Euro rebop, deluje korektno... Na Thomannu slicne gitare su oko 1000e, tako da je ovo povoljno.