I? Jel vredi cemu?sirac-šunka wrote:Hvala, hvala!Mada sam ga imao na jedan dan
Ostavio ga drug između dve probe kod mene i sada je naravno kod svog vlasnika.
![]()
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
- sirac-šunka
- vragolan
Vredi. Šta ja znam, možda ne preko tih 3500 USD, ali nije ni loš
Mada ja ne bih baš umro za ovu gitaru. Možete primetiti kako se oni moji prstići-ćevapčići gube na onolikom fretborad-u...
Ja sam više za neki jazz-bass string spacing...

Mada ja ne bih baš umro za ovu gitaru. Možete primetiti kako se oni moji prstići-ćevapčići gube na onolikom fretborad-u...
Ja sam više za neki jazz-bass string spacing...
Ja ga nisam nikada čuo uživo ali vidim da ga svi hvale do neba .. Pretpostavljam da ima razloga ..
Možda bolje reći bas pojačalo koje sviram
U pitanju je (gledano zbrda-zdola) "Eden Nemesis" RS320 kombo - 1x15+h, zatim u sredini Pivi 2x10+h "Šefild", i na dnu hend mejd box 1x15+h "Electro Voice - Force".
Vruć vetar u bukvalnom prevodu

A gitrara je Aria JB-5 sa Fender SCN magnetima, i aktivnom strujom MM by Mićabass.

U pitanju je (gledano zbrda-zdola) "Eden Nemesis" RS320 kombo - 1x15+h, zatim u sredini Pivi 2x10+h "Šefild", i na dnu hend mejd box 1x15+h "Electro Voice - Force".
Vruć vetar u bukvalnom prevodu

A gitrara je Aria JB-5 sa Fender SCN magnetima, i aktivnom strujom MM by Mićabass.
- theMadDoGbn
- sirac-šunka
- vragolan
Fino bašče! 

Ja sam kont'o da ce te amerika povuc' da nema nista vise od sviranja. Medjutim, funk je preovladao 
Fin bass, cestitke!

Fin bass, cestitke!

Sta fin? DIvan je..
Koja je fora sa spaceom izmedju E i A zice?
Svirao sam jedan Special edition Japanac, EMG magneti, najlepsi finis na svetu... udobniji je od moje fotelje..

Svirao sam jedan Special edition Japanac, EMG magneti, najlepsi finis na svetu... udobniji je od moje fotelje..

Fin je zato sto nije moj 

Pa sto odmah na dobos!?! Lep dzez. Zagledao sam bas taj FSR svojevremeno na nekom US sajtu, bila super cena, al se nisam usudio da narucujem zbog dodatnih troskova. Koliko trazis (moze i na PP)?theMadDoGbn wrote:Moj novi mjezimac
- theMadDoGbn
Vracam se nazad u USA, pa da ne stoji ovdje bezze.Bozha wrote:Pa sto odmah na dobos!?! Lep dzez. Zagledao sam bas taj FSR svojevremeno na nekom US sajtu, bila super cena, al se nisam usudio da narucujem zbog dodatnih troskova. Koliko trazis (moze i na PP)?theMadDoGbn wrote:Moj novi mjezimac
Cijena nije tajna, 900$ za sve.
- theMadDoGbn
Funkd wrote:Sta fin? DIvan je..![]()
Heh, i ja sam razmisljao o tome i nisam skontao

Ne izgleda kao da je problem u kobili, ali je ocigledno da je taj razmak na natu postojan. A moze se reci isto i za G zicuFunkd wrote:Sta fin? DIvan je..![]()
- theMadDoGbn
Uopste nije problem, tako je gitara dizajnirana. Isprobao sam ih podosta u Music Centru, vecina modela je takva.nnkvocka wrote:Ne izgleda kao da je problem u kobili, ali je ocigledno da je taj razmak na natu postojan. A moze se reci isto i za G zicuFunkd wrote:Sta fin? DIvan je..![]()
...ma to za nas s debelim prstima što mašimo žice....