Rekao sam mu samo da koristi u profile za bolju cvrstinu posto je samo 2mm debeo lim i da izdigne zadnji deo 8cm, prednji 3 od zemlje. Deluje skroz dovoljno jako a dosta lako.
New pedalboard day :)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: New pedalboard day :)
posto nisam mnogo vican cad crtanju nacrtao sam ono sto mi je bitno u corelu i ostalo objasnio recima. Evo sta sam mu poslao www.diy-fever.com/temp/pedalboard.cdr
Rekao sam mu samo da koristi u profile za bolju cvrstinu posto je samo 2mm debeo lim i da izdigne zadnji deo 8cm, prednji 3 od zemlje. Deluje skroz dovoljno jako a dosta lako.

Budi divan, pa export u svg, eps, pdfbancika wrote:posto nisam mnogo vican cad crtanju nacrtao sam ono sto mi je bitno u corelu i ostalo objasnio recima. Evo sta sam mu poslao http://www.diy-fever.com/temp/pedalboard.cdr
Hvala lepo. 
isti url samo pdf na kraju
hvala! 
ovo stvarno izgleda strava... ja se vec par mjeseci zajebavam sa tim svim kombinacijama oko pedalborda kako koliko sta..
i veceras me drugar ovim linkom ubijedi da je custom fora ipak najbolja
samo nisam izvalio koliko je to kesha? daj reci u evrima..
valjda mogu nekog u banjaluci naci da mi ovako uradi...
i veceras me drugar ovim linkom ubijedi da je custom fora ipak najbolja
samo nisam izvalio koliko je to kesha? daj reci u evrima..
valjda mogu nekog u banjaluci naci da mi ovako uradi...
30e + 5 za postarinu je bilo