Da li je Apollo Stratocaster Klon Kvalitetan

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
coa-nirvana

Da li je Apollo Stratocaster Klon Kvalitetan

Post by coa-nirvana » 25 Mar 2008, 16:43

Planiram da kupim el.gitaru i neznam koju da kupim ,gledao sam neku kopiju fendera st.,,apollo,, ok 145 evra.........jel ima nekih fora da mogu da widim da je gitara hwalitetna,i jel u uopste vredi,i ako znate neke dobre ponude a takve cene kazite!>>>! :?

(Napomena by RR: kakav ti je ovo pravopis!)

Spino

Re: kupujem el.gitaru??????????!!!!!!pomoc?

Post by Spino » 25 Mar 2008, 19:06

Imas masu tema u stilu "Kupujem gitaru - HELP ME!!!", pa vidi. Probaj gitaru pa prosudi da li je vrijedna.

Rocket Roll

Re: Da li je Apollo Stratocaster Klon Kvalitetan

Post by Rocket Roll » 25 Mar 2008, 19:22

Apollo Strat klon je OK, ali za te pare (po mom mišljenju) ima boljih - firma Essex (SX), recimo.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 25 Mar 2008, 21:17

Rocket Roll wrote:Apollo Strat klon je OK, ali za te pare (po mom mišljenju) ima boljih - firma Essex (SX), recimo.
e a gde imaju kod nas da se kupe SX ? ja sam svirao jednog SX Les Paula i stvarno je za te pare odlican....a cuo sam da odlicno radee i Stratocastere....

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 25 Mar 2008, 21:34

Pa sad, ne bi trebalo reklamirati nikog... no dobro, ovu smo firmu relativno retko pominjali - Stringer. Imaju čak i svoj website (nemoj da vas mrzi da guglate!) U pitanju je bivša (državna) Pro Musica, i trenutno drže ceo Proelov asortiman, a Proel (italijanska firma) ima ugovor za distribuciju Essex (SX) gitara.

Od svih klonova Strata za male pare, SX (Essex) ima (za moj ukus) najbolji odnos cena-kvalitet. U Americi Essex zastupa Rondo Music, i na njihovom (odličnom) sajtu možete videti kakvi sve modeli Essexa (SX Guitars) postoje. Pored toga, sama firma Essex (SX) ima svoj sajt (na španskom i engleskom).

Što se Essexovih (SX-ovih) klonova Strata tiče, mislim da su malo ispred Aria po kvalitetu drveta, a definitivno ispred svih ostalih po kvalitetu laka na vratu (možda i na telu).

Image

Image

Image

Bodomovac

Post by Bodomovac » 25 Mar 2008, 21:43

Ima SX i u Subotici u Alex Pro Music-u.

Nije loša gitara za te pare.

coa-nirvana

Post by coa-nirvana » 26 Mar 2008, 07:51

e a gde mogu da nadjem u bg taj esses (sx) ?????za koje pare ?? i jel to owaj sa slike? :?

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 26 Mar 2008, 09:42

coa-nirvana wrote:e a gde mogu da nadjem u bg taj esses (sx) ?????
Rocket Roll wrote:Stringer. Imaju čak i svoj website (nemoj da vas mrzi da guglate!) U pitanju je bivša (državna) Pro Musica...
Za sve ostalo, nazovi pa pitaj. I bez daljih "istrčavanja pred rudu" - ili čitaj odgovore ili ne postavljaj pitanja.

Locked