Najbolji NEPOZNATI bendovi
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Najbolji NEPOZNATI bendovi
[youtube]6NiMEIEBoLM&feature=player_embedded[/youtube]
Odlican progressive death metal:
Inace, basista ovog benda je novi basista Obscure:
[youtube]SKgdyhFSNAs&feature=player_embedded[/youtube]
Inace, basista ovog benda je novi basista Obscure:
[youtube]SKgdyhFSNAs&feature=player_embedded[/youtube]
Joj, taj lik se reklamir'o nedj' ovde
http://www.facebook.com/groups/bassplayermember/
A i demo ashule je pokid'o vise nego onaj na ibanezovom oficijalnom yt kanalu.
Ashula mi se uopste ne svidja, pogotovo zbog toga sto sam navikao na non-stop fretles bas u Obscurinim pesmama, ako je budu koristili predosecam da ce unistiti Obscurine pesme... U svakom slucaju, videcemo, voleo bih da se ponesu malo diktatorski prema ovom basisti i ne dozvole mu da koristi Ashulu.MetalFunk wrote:Joj, taj lik se reklamir'o nedj' ovde

Sto ne mora znaciti, ama bas uopste, da ce pokvariti nove obscurine stvari. Uostalom, novi basista - novi stil voznje bass linije.doyle777 wrote: Ashula mi se uopste ne svidja, pogotovo zbog toga sto sam navikao na non-stop fretles bas u Obscurinim pesmama, ako je budu koristili predosecam da ce unistiti Obscurine pesme... U svakom slucaju, videcemo, voleo bih da se ponesu malo diktatorski prema ovom basisti i ne dozvole mu da koristi Ashulu.
Ionako ces se morati navikavati na novi stil, tako da ashula tu i nije bas od presudnog znacaja.
Diktatorski? Pa nisu oni bend sastavljen iz replika Adolfa Hitlera.

Dobro, dejvmustejnovski, na to sam mislio...MetalFunk wrote:Diktatorski? Pa nisu oni bend sastavljen iz replika Adolfa Hitlera.

Plasim se da, ukoliko prihvate koriscenje Ashule na njihovim novim stvarima, to vise nece biti ista ona Obscura, poznata bas po tim fretles bas linijama. Ali oni najbolje znaju sta je dobro za njih, nema sta ja sad ovde da se*em, ionako oni ovo nece procitati.

Mnogo je relativno kako ce se odvijati njegova uloga u bendu, i kako ce se razvijati bend, u buducnosti, sa njim. Mozda on bude uticao na njih, mozda oni budu uticali na njega...
Ponavljam, ashula tu ne igra neku znacajnu ulogu.
Ponavljam, ashula tu ne igra neku znacajnu ulogu.
Jeroen mi je rekao da je bio na nekom snimanju Noneuclida i da mu se dosta svideo Linusov rad. Ali Linus svira fretlesa u Obscuri, ne znam odakle vam to da neće svirati fretless.
Jedino što mi se mnogo ne sviđa kod lika je to što liči na banderu uživo. A što se tiče iste Obskure, možeš da zaboraviš na to u smislu dominacije basa, Linus mi ne deluje kao previše kreativan tip.
Jedino što mi se mnogo ne sviđa kod lika je to što liči na banderu uživo. A što se tiče iste Obskure, možeš da zaboraviš na to u smislu dominacije basa, Linus mi ne deluje kao previše kreativan tip.
Last edited by Stalker on 17 Sep 2011, 15:48, edited 1 time in total.
To niko nije rekao.Stalker wrote:... ne znam odakle vam to da neće svirati fretless.
Raspravljamo o Ashuli kao o jednom od mogucih bejzova koje ce u buducnosti korisiti na albumu/certu ili stavec.
Pa imas u videu koji je postavljen (http://www.youtube.com/watch?v=SKgdyhFS ... r_embedded), negde oko 5:30, a na 6:11 kaze: "And I think it could be very interesting vibe for Obscura", znaci da zeli da ubaci ovaj bas u Obscurine pesme...Stalker wrote:Jeroen mi je rekao da je bio na nekom snimanju Noneuclida i da mu se dosta svideo Linusov rad. Ali Linus svira fretlesa u Obscuri, ne znam odakle vam to da neće svirati fretless.
Jedino što mi se mnogo ne sviđa kod lika je to što liči na banderu uživo.
Svirace i fretless, ali svirace i Ashulu...
aaaa, izvinjavam vam se, nisam čitao sve postove..
pa što da ne, neka koristi čovek šta voli.. kad se već radi o basisti koji je učio u drugom pravcu, može da svira šta hoće, ali nikada neće biti isto. Jeroen je školovan na flamenku, dok je ovaj više klasično obrazovan. sumnjam da će biti loš, biće sigurno different, pitanje je da li će to meni, kao velikom fanu, da se svidi. jedno znam, bolje od Jeroena ne može
pa što da ne, neka koristi čovek šta voli.. kad se već radi o basisti koji je učio u drugom pravcu, može da svira šta hoće, ali nikada neće biti isto. Jeroen je školovan na flamenku, dok je ovaj više klasično obrazovan. sumnjam da će biti loš, biće sigurno different, pitanje je da li će to meni, kao velikom fanu, da se svidi. jedno znam, bolje od Jeroena ne može

Stalker wrote:jedno znam, bolje od Jeroena ne može

sad kad sam odgledao ceo klip, molim se bogu da Linus koristi samo Ashulu, jer mi se njegovo fretles sviranje ne sviđa ni malo. mislim da bi Ashula bila zanimljiva novina.
To je diskutabilno. Sad, da se ne cimamo pricom oko toga, sacekacemo pa cuti.Stalker wrote: A što se tiče iste Obskure, možeš da zaboraviš na to u smislu dominacije basa, Linus mi ne deluje kao previše kreativan tip.
MetalFunk wrote:To je diskutabilno. Sad, da se ne cimamo pricom oko toga, sacekacemo pa cuti.Stalker wrote: A što se tiče iste Obskure, možeš da zaboraviš na to u smislu dominacije basa, Linus mi ne deluje kao previše kreativan tip.