MindshiftedUNDER wrote:Super!doyle777 wrote:Nisam imao vremena da preslusam ceo album, sad sam bas poceo da slusam, pa javljam utiske...UNDER wrote:Da se vratimo na temu.
Bas bih zeleo da znam koja vam se od svih nasih pesama najvise svidja?
Napravicu pravu malu recenziju.![]()
P.S. Mislim da bi trebao da kontaktiras administratora da promeni naziv teme u Under i prebaci u podforum Rock ili Metal (kako god da vi opisujete ovaj vas zanr).![]()
I ni ja ne mogu da definisem bas as zvuk...nismo teski za Metal ali smo cini mi se tezi or Rock-a, tako da smo tu negde izmedju...
Ajde, slusaj pa javi utiske.
Tekst bi mogao da bude malo bolji i da se smisli bolja druga strofa da ne bude kao prva samo sa drugacije zavrsne dve reci, muzika ne treba da se menja, pesma bi mogla na MTV (ne u losem smislu

Don't Let Me Die
Lepa baladica, 'dja mi se, solidan solo, lep kraj pesme, tekst u onom delu I'm loosing my mind vuce na Your losing your mind iz Mindshifta, ali nema veze...
T.I.M.E.
Lepa pesma, nemam zamerki na ovu, osim da si na 1:40 trebao da izgrowlujes ono sto si otpevao.
Enjoy the Silence
Ovo je dobra obrada, ali je ipak original bolji, sto se i ocekivalo kada ste obradili ovu pesmu, original je neprevazidjen.
State of Mind
Cool instrumental, cudan, cuju se svi instrumenti lepo, sto i treba da se cuje u ednom instrumentalu, mislim da ste ovo trebali da stavite kao uvodnu pesmu, mada je dobro ispalo i ovako.

No More
Dobra je pesma, lepi su ovi akordi, extra si otpevao i to je to sto mogu da kazem, mozda ste trebali da nastavite dalje i da ne zavrsite u onom delu, ovako mi izgleda kao da je napisan Gospodar Prstenova: Druzina Prstena i nije napisan ni drugi ni treci deo.

Ukupno gledano, svidja mi se vasa muzika, pevac je vrlo dobar u onome sto radi, mozda vam treba malo bolja produkcija i neko ko ce vam pisati bolje tekstove, i upotrebiti neke druge teme osim ljubavi, neko ko ce pisati o necemu gde nece svako moci da razume o cemu se radi, dok se ne udubi u pesmu i ne shvati njeno znacenje, evo ja se sam prijavljujem, ako hocete mogu da vam napisem dobar tekst na engleskom za neku pesmu.
Najvise mi se svidja Mindshifted, najbrze ulazi u usi, ali najcesce ti takve pesme brzo dosade, tako da bih mogao da kazem da je i Don't Let Me Die jedna od boljih, a T.I.M.E. treca najbolja. Slusacete se na mojoj playlisti.