Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

kao npr oni ltd-ovi na prosloj straniFunkomat wrote:Ima al cesto znaju ti figurisani topovi da predju u totalni kic. Pogotovo kad se ukombinuju sa nekim preteranim i sljastecim bindingom.
 ja imam gas za jednim ltd eclipsom, ali one bih vrlo lako preskocio...
  ja imam gas za jednim ltd eclipsom, ali one bih vrlo lako preskocio...
Funkomat wrote:Ima al cesto znaju ti figurisani topovi da predju u totalni kic. Pogotovo kad se ukombinuju sa nekim preteranim i sljastecim bindingom.
 Kad kazem cesto, mislim uvek.
  Kad kazem cesto, mislim uvek.  

A majonez je prilicno seksi, moras priznati...
 A majonez je prilicno seksi, moras priznati...  

welcome to the clubTenji wrote:Ma, GAS-ujem za nekim 7-stringom...

da ima neki laksi nacin da se isporuci...
Cudnu definiciju reci "seksi" ti imas kolega...mislim_stvarno wrote:jako lepo izgledaju, mada mora to malo shpicastije

Meni ortak u Americi. Ako se budes resio tamo negde oko proleca (kad se on bude vracao ovamo) javi se , mozda iskombinujemo nesto. Jednu tebi, jednu meni.mislim_stvarno wrote:u amerigi 175$!!!! a da dodje u juropu jos 180

, a i znace se bolje kakvi su ti daglasi, kad ih gomila ljudi na sevenstring.org kupi, pa da svoj sud. Prva tura je bila toplo-hladna, bilo je losih, ova sad tura, obecava, bar na osnovu prvih par recenzija
 , a i znace se bolje kakvi su ti daglasi, kad ih gomila ljudi na sevenstring.org kupi, pa da svoj sud. Prva tura je bila toplo-hladna, bilo je losih, ova sad tura, obecava, bar na osnovu prvih par recenzija  
 Born_Dead wrote:

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest