Baja je do jaja Izasao me je oko 500 evra recimo, tj 490 preciznije...Ko iz radnje, sa gigbegom fenderovim, papirologijom kompletnom i tako dalje. Ako neko zeli, prodajem Lite Ash Telca za 380Evra (forumashki popust FTW) , moze PP. Baja Telecaster sam ustvari hteo i da uzmem onda kad je Andrej uzimao gitaru, samo mi je tad i falilo love a i lite ash mi je zazvucao ok. Iskreno ok je ta gitara, ali ova je bolja. Polako sve dolazi na svoje mesto, ali ono shto je sigurno, sve ovo vodi ka nekim namunjenim gitarama u poznom periodu jer ocigledno moras ici malo po malo i kupovati kako mozes, a iskreno do 52jke, Baja ce da odradi tu stranu posla. 72 ostaje iz sentimentalnih razloga kao i FrankenJazzmaster, strat je otisao pa pa, iako je super bio, koji ce mi 4 gitare, ne sviram ni jednu onda, ovako na 3 je vec neki egal, cak je i to mnogo, 2 bi bile idealne, ali pravljeni Jazzmaster je uleteo nenadano recimo i ostaje jer sam ga uradio po svojim nekim prohtevima, mada mozda je mogao biti malo deblji vrat, ali to sad nije bitno jer se i to lako zameni... Najveci sad idiot na forumu kontam po pitanju GAS-a? tako?
Test (kao i uvek):
Verovatno ce dobiti crnu masku, mada ko zna...i ovako mi je simpa nekako je Indie XD
Hvala svima! Pa kao sto sam i rekao, od pocetka sam i trebao Baju ganjati,bar 5 gitara je proslo umesto da sam njega odmah uzeo...bolid sam, znam. U principu mislio sam da nema veze, da sve to zvuci slicno/isto, ali avaj, ne bi Baja toliko koshtao da ne vredi, a opet dobija se i malo vishe za te pare, jer iskreno do 52jke ne bih znao shta moze biti bolje. 52 ima jos malko vishe srednjih i shirine i to je to, to sam skapirao odavno.Mozda kad bi se ovaj poly finish skinuo i namazao nitro finishom? jel bi to doprinelo zvuku? Shta mislite (verujem da ovo zanima i Andreja, hotsteppera) Zvuk je 90posto skinut kod Baje. Izrada je odlicna za te pare, magneti super...