shule wrote:Sada su na bordu: HM2 - Double Muff - RE20 - Marshall footswitch!
Superkul mini bord. Jesi probao mozda muff pre hm2?
Probao sam i svidelo mi se, sad ga tako koristim. Volim kad podivljaju zajedno .
RE20 ima u svakoj radnji ali je oko 22000, bolje cekaj na oglasima, ja sam svog uzeo od Pece sa foruma za 140e. A da je super stvar, jeste!
Fender Lite Ash i Vox AC30 sa mojih oglasa otisli su u jednu nadam se pametnu investiciju.... Poshto mi je Lite Ash ostao kao vishak a platio sam ga bio 500Evra, nisam hteo da ga dam ispod 350, a tu lovu niko nije ponudio tj jeste ali se onda nije javljao neki lik i tako...Za pojacalo su mi nudili svashta samo ne kesh, a svako ko je bio kod mene zna kako radi moj taj pravljeni vox (ubija doslovno)...tako da sam ja reshio da svoje dve kvalitetne stvari (Vox Ac30 handmade + alnico cabinet + Fender Lite Ash Telecaster koji su mene koshtali oko 1000jura, love, Fender oko 500 onomad i VOX sa sredjivanjem mozda i preko 500) zamenim za jednu koju cu verovatno kasnije ako mi se bude menjalo uspeti da zamenim za neshto shto mi stvarno treba ili da prodam (vrednost je tu negde egal...). Mada prodaja jako loshe ide, shto mi je rekao i prosli vlasnik ovog pojacala:
nisam zadovoljan kako se snimilo ponovo, jebesh mi sve ko da sam debilan...ili jednostavno moja soba pojede zvuk pa se ne snimi kako treba...nem pojma. Mislim lichi, ali je opet sigurno 30 posto bolji sound uzivo...Zato ja i ne koristim snimanje live pojacala za studio, no koristim simulacije, bolje uvek izadje sve u miksu....verovatno jer ipak nije toliko dobar zvuk kod mene gajbi...jbg.
VOX AC50CPH plus Vox V212 kabinet. Jedina stvar za koju bi ovo menjao, shto cu mozda i uraditi je - Vugla za neki Combo Fender Lampash tipa Deluxe ili Deville, a kutiju cu ostaviti da mogu basmena i na 2x12 da furam. Zasad nek stoji, do sledece avanture po Kupujem Prodajem, GAS narkomanskom sajtu.. Nadam se da me ne mrzite, bolestan sam covek, ali iskreno mnogo para sam izgubio na svoj toj opremi, pa pokusavam da dodjem do najboljeg rezultata sa time shto imam...obrcem okrecem, menjam trampim. a drago mi je da je Lite Ash koji je skroz dobar kao i VOX moj koji sam svirao skoro 10 godina je otisao kod nekog ko zaista voli zvuk, a preko Lite Ash-a ocekujem da ce se upisati u zemlju telekastera zauvek (navlacim ljude na Telekaster, i za to se izvinjavam, ali jbg kad je najbolja gitara i tacka...)