Gary Kramer Guitars
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gary Kramer Guitars
Khm, Khm... iz nekih postova shvatio sam da vi pricate o Kramer gitarama... tema je o Gary Kramer gitarama, koje mi se cini da nemaju veze jedne sa drugima.... Procitajte Prvi post please.. 

- Dersu Uzala
Mix Music, da ne kazem Dzindzer bi to trebao da regulise, ali nikako. Pitacu bas ove iz GKG sta se desava. Neozbiljan smo narod pa sve sporo i traljavo ide.
- Dersu Uzala
Ja pricam o GKG a bogami i on. Mada je rek'o Kramer, ali oprasta mu se jer se vidi iz konteksta na sta je mislio. Gary Kramer Guitars obicno zovemo GKG da bi razlikovali od originalnog Kramera. Gitare doduse imaju veze jedne sa drugima jer je vlasnik i osnivac obe firme bio Gary Kramer.dejankuki wrote:Khm, Khm... iz nekih postova shvatio sam da vi pricate o Kramer gitarama... tema je o Gary Kramer gitarama, koje mi se cini da nemaju veze jedne sa drugima.... Procitajte Prvi post please..
Hmmm. okee. nema ljutis...
ja samo da se razveju nedoumice. ok!? just continue..

ja samo da se razveju nedoumice. ok!? just continue..
- Dersu Uzala
Nema frke gazda, samo demistifikovah sta tu kolega i ja trabunjasmo
.

Kao što možda neki od starosedelaca foruma znaju, sviram Gary Kramer gitare. Glavni dizajner i "majstor" dotične firme je Leo Skala, čovek poreklom iz Beograda, a već dugo vremena u USA, i prilično uspešan kao graditelj gitara. Neki znaju i njegove instrumente iz vremena dok je imao (sad ponovo aktuelnu) "Scala Guitars" firmu. http://www.scalaguitarsusa.com Njegove gitare ste mogli možda i lično videti i slušati u rukama Vlatka Stefanovskog i Džindžera.
Elem, Leo će vrlo uskoro na kratko vreme boraviti u Beogradu i tom prilikom će doneti tri instrumenta koje neki ljudi treba da vide a nakon toga će biti na prodaju, da ih ne bi vraćao za USA. Radi se o novoj proizvodnoj liniji Gary Kramer gitara, nema ih još uvek na sajtu. To ne samo da je retka prilika da ljudi kupe dotične instrumente do kojih nije jednostavno doći odavde iz Srbije, nego će oni biti i po pristupačnoj ceni, dakle najverovatnije samo toliko kolika im je cena i tamo u americi, ništa carina, ništa pdv.
U pitanju su dve "Illusionist" gitare sa jako interesantnim novim finišima, i jedan RR2 (Russian Roulette 2)
Illusionist:

RR2:

Nisam se stigao čuti sa njim vezano za sve detalje, ali najverovatnije će doneti upravo ove tri boje tj vrste finiša. Orijntaciono cene su: Illusionist oko 600e a RR-2 oko 680e
Koja god pitanja imate, možete me i ovde pitati ili me kontaktirati na private. Ako ima interesenata, objasniću sve potrebne detalje o samim instrumentima. Dersu Uzala tj Nebojša ovde sa foruma, ih je držao u rukama, pa ako želite možete i njega pitati vezano za same instrumente.
I što je bitno: ja sam samo posrednik kao Leov prijatelj, nemam nikakav udeo i zaradu u gitarama niti formiram ove cene, tako da znaju oni koji eventualno vole da smaraju, cenkaju se i razne druge stvari.
Elem, Leo će vrlo uskoro na kratko vreme boraviti u Beogradu i tom prilikom će doneti tri instrumenta koje neki ljudi treba da vide a nakon toga će biti na prodaju, da ih ne bi vraćao za USA. Radi se o novoj proizvodnoj liniji Gary Kramer gitara, nema ih još uvek na sajtu. To ne samo da je retka prilika da ljudi kupe dotične instrumente do kojih nije jednostavno doći odavde iz Srbije, nego će oni biti i po pristupačnoj ceni, dakle najverovatnije samo toliko kolika im je cena i tamo u americi, ništa carina, ništa pdv.
U pitanju su dve "Illusionist" gitare sa jako interesantnim novim finišima, i jedan RR2 (Russian Roulette 2)
Illusionist:

RR2:

Nisam se stigao čuti sa njim vezano za sve detalje, ali najverovatnije će doneti upravo ove tri boje tj vrste finiša. Orijntaciono cene su: Illusionist oko 600e a RR-2 oko 680e
Koja god pitanja imate, možete me i ovde pitati ili me kontaktirati na private. Ako ima interesenata, objasniću sve potrebne detalje o samim instrumentima. Dersu Uzala tj Nebojša ovde sa foruma, ih je držao u rukama, pa ako želite možete i njega pitati vezano za same instrumente.
I što je bitno: ja sam samo posrednik kao Leov prijatelj, nemam nikakav udeo i zaradu u gitarama niti formiram ove cene, tako da znaju oni koji eventualno vole da smaraju, cenkaju se i razne druge stvari.
E da, skapirah upravo sad da je (konačno) apdejtovan i sajt tako da možete pogledati specifikacije i ostalo ako vas interesuje:
http://www.garykramerguitar.com
http://www.garykramerguitar.com
Ljudi,kad ce ovo u Srbiji biti ? 

vratite nam dersua

Ne kapiram - jesi li pročitao prethodni post? Konkretno tri komada bi trebalo da budu donešena ovom prilikom - neki trajni dogovor sa domaćim firmama o dobavljanju - pitanje je, a i gitara bi onda koštala poprilično više nego u americi, jel.Dimo wrote:Ljudi,kad ce ovo u Srbiji biti ?
Da,da,procitao sam,ali mislio sam na to da bude u vise modela u nekoj radnji,i tako...Dushan S wrote:Ne kapiram - jesi li pročitao prethodni post? Konkretno tri komada bi trebalo da budu donešena ovom prilikom - neki trajni dogovor sa domaćim firmama o dobavljanju - pitanje je, a i gitara bi onda koštala poprilično više nego u americi, jel.Dimo wrote:Ljudi,kad ce ovo u Srbiji biti ?
Imam par pitanja:
Kada su ovako našrafljeni magneti, predpostavljam da može da im se koriguje visina?
Piše non recesed floyd rose u specifikacijama, ali koliko mi se čini napravljeno je sniženje na mestu gde
stoji tremolo. Možda nisam te pojmove baš najbolje razumeo?
Kad stižu te gitare i gde mogu da se probaju?
A da, još nešto, da li idu i koferi uz gitare?
Kada su ovako našrafljeni magneti, predpostavljam da može da im se koriguje visina?
Piše non recesed floyd rose u specifikacijama, ali koliko mi se čini napravljeno je sniženje na mestu gde
stoji tremolo. Možda nisam te pojmove baš najbolje razumeo?
Kad stižu te gitare i gde mogu da se probaju?
A da, još nešto, da li idu i koferi uz gitare?
Naravno, kad su "direct mount" magneti, koliko uvrneš šraf, takav je i položaj magneta.
Za Tremolo, očigledno ti je, Illusionist je non recessed, a RR2 ima rupu iza tremola.
Možeš da mi pošalješ žicu pa ću ti javnuti kad stignu gitare. To je nešto sad, za nedelju dana recimo. Najverovatnije bez kofera, ali opet, znaću za koji dan.
Za Tremolo, očigledno ti je, Illusionist je non recessed, a RR2 ima rupu iza tremola.
Možeš da mi pošalješ žicu pa ću ti javnuti kad stignu gitare. To je nešto sad, za nedelju dana recimo. Najverovatnije bez kofera, ali opet, znaću za koji dan.
Silovao bih ovu ljubicastu.