Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
mora!Kill surf city wrote: Nemoj da menjas dalje ako ne moras.
xspaceman wrote:mora!Kill surf city wrote: Nemoj da menjas dalje ako ne moras.![]()
![]()
sad imam 2 pojacala i 3 el. gitare, tako da je i to neki napredak, smanjuje se rapidno u poslednjih par dana...Hotstepper wrote:Sjajno!![]()
![]()
Mislim da je osnovni razlog Nemanjinog stalnog "menjanja" opreme akomulirani vishak iste tokom godina...
Normalno da chovek koji ima 3 pojachala i 5 gitara i sto chuda od opreme i dobar deo se ne koristi (tj. retko koristi i to samo za svoju dushu, za svirku je vec uigran sastav opreme) menja za nove igrachke...
Da si ti nama zhiv i zdrav, ko bi nam inache zachinjavao ovu temu svakih 2 dana?!
+1nemanjavelimirovic wrote: Bassman (s 4x12 kutijom
pa nemoj tako, na LiteAsh-u je nelakiran vrat, to ti mozhda daje chudan osecaj (i pride je dosta tanak),whosyourdaddy wrote:
nego, ne mogu (jos) da se naviknem na tele, iako super zvuci, vrat je kao da si mi dao metlu (strat je keva).
stvarno ne mogu da shvatim ovu pomamu na forumu oko telecaster-a?!?![]()
videcemo, uskoro...
Hot Rod Deluxe ili Deville su prebudžena pojačala, zaobidji to.nemanjavelimirovic wrote:Jedina stvar za koju bi ovo menjao, shto cu mozda i uraditi je - Vugla za neki Combo Fender Lampash tipa Deluxe ili Deville
Ah, jos ces ti skapirati telekaster kad budesh koji dan svirao.. i tad ces pogledati strat i reci, e dete, dete....whosyourdaddy wrote: nego, ne mogu (jos) da se naviknem na tele, iako super zvuci, vrat je kao da si mi dao metlu (strat je keva).
stvarno ne mogu da shvatim ovu pomamu na forumu oko telecaster-a?!?![]()
videcemo, uskoro...
sinisake wrote:He, he, ma ovaj Baja je kesza, to da utopis nedje... i znas vec kako smo se dogovorili...![]()
Cestitke!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest