Mada ovaj mat finish mi se nikad nije dojmio

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
meni je dojajan, ali mene brine ono sto sam pominjao, mislim tebi, vrat mi se cini uzan, cini mi se ne skroz po mom ukusu, ali davno sam svirao tu gitaru... Ton joj odlican, ali me vrat brine... Aj ako se secas, napisi koju rec o geometriji vrata (sirina nut-a, debljina, radijus, generalni utisak)? Pusti na pp da ne trujemo temu...Stanko wrote:Krakatih nikad dosta![]()
Mada ovaj mat finish mi se nikad nije dojmio![]()
Ne treba ti Middle kontrola?nenadnenad wrote:![]()
Ma neka, mora malo i da spamujemomislim_stvarno wrote:meni je dojajan, ali mene brine ono sto sam pominjao, mislim tebi, vrat mi se cini uzan, cini mi se ne skroz po mom ukusu, ali davno sam svirao tu gitaru... Ton joj odlican, ali me vrat brine... Aj ako se secas, napisi koju rec o geometriji vrata (sirina nut-a, debljina, radijus, generalni utisak)? Pusti na pp da ne trujemo temu...Stanko wrote:Krakatih nikad dosta![]()
![]()
ima gitara midlova dostanebojsak wrote:Ne treba ti Middle kontrola?nenadnenad wrote:![]()
Stanko wrote:Ma neka, mora malo i da spamujemomislim_stvarno wrote:meni je dojajan, ali mene brine ono sto sam pominjao, mislim tebi, vrat mi se cini uzan, cini mi se ne skroz po mom ukusu, ali davno sam svirao tu gitaru... Ton joj odlican, ali me vrat brine... Aj ako se secas, napisi koju rec o geometriji vrata (sirina nut-a, debljina, radijus, generalni utisak)? Pusti na pp da ne trujemo temu...Stanko wrote:Krakatih nikad dosta![]()
![]()
Ma gibsonova skala i sirina vrata, ali meni je taj mat finish pod rukom smetao i bog, mada se i to izglacati... Vrat je po secanju slicne debljine kao na mojoj gitari, samo kod mene je profil malo drugaciji. Mada si ti covek sa ibanez/jackson gitarama sa tananim vratovima, pa ne znam kolko ti sve to odgovara. Ajd ako os javi pa idemo do mitrosa da probamo ponesto...![]()
A ovako nesto, mada manje krakato?evo ti ova dole za tebe, crvena sa crnim 'ardverom
i floyd dima
Koji ce ti midlovi, pokupis lepo kasikom za sladoled sve midlove, bas i trebl do kraja, i da vidis sta je zvukcina.nenadnenad wrote:ima gitara midlova dostanebojsak wrote:Ne treba ti Middle kontrola?nenadnenad wrote:![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests