Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Imate
Nabavih sa Limunda neki rekao bih vintage japanski acoustic pickup. Nisam ga jos ubo u amp al' izgleda cool... Jel' neko imao nesto slicno?

imas li jos koju sliku ove akustare?
gitara je

gitara je

- Hillybilly
Nisam je puno slikao, evo jedna zajednicka!

sta predstavljaju inlay-i?
neka indijanska simbolika?

Kako tripozno izgleda sprava, držao bih je samo zato što podseća na neku skalameriju iz filma "Brazil" 

- Hillybilly
Neki cowboy trip, volovske glave, kaktusi, strele i puske... totalna kicherica ali je obozavam!!!
Moram da nabavim jednu ovakvu kopcu za kajs, imao sam je ko klinac, al' mi je pukao jedan, a odma zatim i drugi rog!

Ako ima neka dobra dusa da mi posalje iz USA bio bih bas zahvalan!
Moram da nabavim jednu ovakvu kopcu za kajs, imao sam je ko klinac, al' mi je pukao jedan, a odma zatim i drugi rog!

Ako ima neka dobra dusa da mi posalje iz USA bio bih bas zahvalan!
Hillybilly wrote:Neki cowboy trip, volovske glave, kaktusi, strele i puske... totalna kicherica ali je obozavam!!!

- Pentatonic
Odlična ideja za postavljanje potenciometara na ozvučenoj akustariHillybilly wrote:Nabavih sa Limunda neki rekao bih vintage japanski acoustic pickup. Nisam ga jos ubo u amp al' izgleda cool... Jel' neko imao nesto slicno?

- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Auuuu ala ovo kosta ali verujem i da vredi....... Svaka cast!!Hillybilly wrote:Nisam je puno slikao, evo jedna zajednicka!

Imao... mislim da je bio bas isti takav... Jos uvek imam negde njegove potove... Rane 80-te... Tesko je nesto reci o zvuku iz ove perspektive (+30god) a i ukljucivao sam samo u hi-fi... Najveci problem je bio podesiti balans zica, obicno bi druga ili treca bile znacajno glasnije... Inace, to je bio pokusaj imitacije Metheny-jevog zvuka... Eko 12 & 6 String + taj magnet + EH Memory Man + EH Small Stone Phaser + MXR compressor...Hillybilly wrote:Nabavih sa Limunda neki rekao bih vintage japanski acoustic pickup. Nisam ga jos ubo u amp al' izgleda cool... Jel' neko imao nesto slicno?
Od danas sam vlasnik ove lepotice
Dean MAB1 Lazer...Na headstock-u ima MAB-ov potpis...Mislim da je ovo jedini primerak u Srbiji...

Sa ostalom opremom

Sa ostalom opremom

svaka cas matori ! samo izbaci bre dmDimo wrote:Od danas sam vlasnik ove lepoticeDean MAB1 Lazer...Na headstock-u ima MAB-ov potpis...Mislim da je ovo jedini primerak u Srbiji...
![]()
Sa ostalom opremom

- mislim_stvarno
cestitke na, hmm, lepotici...
zajebavam se, cestitke stvarno, samo nek je tebi dobra, i da te dobro sluzi... 

Hvala puno...
@Born_Dead Nije DM...Metal Zone je...

jos goreDimo wrote:Hvala puno...