Šta Ste Modifikovali Na Vašoj Gitari?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta Ste Modifikovali Na Vašoj Gitari?
Nači magnet je tipa ludilo varijante do jaja.
-
Nije mi zapao JCM800 no Bassman 50 iz '67, što je bilo još bolje, je l te. Magnet je... kao da se upalio light sabre na bini. Zdravina, izlaženje iz miksa, režanje, otvorenos i svetloća... ne mikrofonira. 5 od 5.
-
Nista fonija? 

Tebi treba singl.

Vidi, ovde tri cak!

Vidi, ovde tri cak!

Last edited by sinisake on 09 Oct 2011, 22:14, edited 1 time in total.
Šta 1, treba dva XD XD

-
I singlovi placu... 

Funky, jedno strucno pitanje, da li da ga suncam jos ili da ga pustim da dalje sam zuti kako mu je volja?
pazi da ne ubijes mikrobe u drvetu uv zracima, nece ti gitara stariti kako treba.
zajebavam se naravno, ali se sjecam da je neko na forumu bambusao o mikroorganizmima.

zajebavam se naravno, ali se sjecam da je neko na forumu bambusao o mikroorganizmima.

Šta se postiže tim "sunčanjem" ?
DuNble zvuka iz Vase nitro finisirane gitare!
Pazio sam matori, pa gde njima da naskodim, oni daju zing svakom fenderu.Varenika wrote:pazi da ne ubijes mikrobe u drvetu uv zracima, nece ti gitara stariti kako treba.![]()

Jes, ne secam se da je na forumu neko drvio, ali sada ove firme koje peku (tj roast-uju) javor u onim vakuum pecnicama pricaju u ubijanju tih mikroorganizama i izbacivanju sve preostale vlage - valjda MusicMan, Suhr... Nisam jos toliko poludeo, mada kada se za par nedelja nalozi smederevac...

Mogut wrote:Šta se postiže tim "sunčanjem" ?
sinisake wrote:(izvlacenje maksimum) DuNble zvuka iz Vase nitro finisirane gitare!

Ima sigurno neke veze sa tranzijentima koji se krecu kroz kristralnu resetku nitro laka...
Estetika, Mogut, krajnje susenje laka i promena nijanse boje finisa.
Sada(m), kada mi je plastika magneta i potova u istoj boji kao i farba, padam u opasno iskusenje da skinem mint green masku i met'em obicnu belu...
Iskušenje od 5k dinara, nemoj čoveče lepo smo je osunčali