Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Imate
Snimih (lose) na brzinu novu gitaricu! Dok ne stigu bolji snimci...
Veri najs!
Nego kakav je to cab/amp na kojem sedis dok sviriš?

- Hillybilly
Jive King 20 - 410 combo, western tolex.
Inace treba mi savet, kako da snimam kamerom ali da audio ide preko neke ozbiljne mic/pre kombinacije?
Kako to funkcionise? Jel se ton naknadno dodaje, edituje ili...
Inace treba mi savet, kako da snimam kamerom ali da audio ide preko neke ozbiljne mic/pre kombinacije?
Kako to funkcionise? Jel se ton naknadno dodaje, edituje ili...
ono,najbolje je tako.zavisi od kamere,moguce da ima mic/line/aux in,pa da se kaci tako,tako stedis vascijeli postupak miksa,ali nemas kontrolu.zato je bolja proguitarshop fora,jedan majk za tebe tj za pricu,jedna57mica na zvucnjaku i to je to.
Najss... Gibson 335?
- mislim_stvarno
aj 'leba ti, pogledaj prethodnu stranu...Rax13 wrote:Najss... Gibson 335?

Aaaa Lucile! Show, u zdravlje da je cedis!

- Hillybilly
Hvala matori,
Evo i snimka koji sam obecao, vintage MIJ acoustic pickup na Gretsch Rancheru... vazi kao i za prosli snimak, sve greske su namerne!!!
Evo i snimka koji sam obecao, vintage MIJ acoustic pickup na Gretsch Rancheru... vazi kao i za prosli snimak, sve greske su namerne!!!

Jako jako lepo, vishe mi se svidja nego Lucile

Pozdrav svi forumasima, prilicno me odusevio forum, pa bih i sa vama da se posavetujem (mozda ste vec pricali o tome ali nisam nasao ) kupio bih Bugera pojacalo combo neku verziju i ono sto sam video po Youtubu me je poprilicno odusevilo ya te pare , pa bih da cujem misljena ljudi koji su imali susret sa istim.
Hvala unapred
Hvala unapred
Koju Bugeru konkretno? Ja sam probavao Bugeru 6260 kombo, 2 X 12. Zvuk je na mestu, malo je falilo da pazarim to, ali mi je ipak 120 vati bilo previse, a i preveliko je samo pojacalo, ganjao sam 1X12 kombo. Naravno, donekle je odradila i sumnja u kvalitet Bugere, sta znam. Na kraju mi je dilemu resio solidan deal za Peavey-a 6505 kombo, pa sam to pazario, da nije tako bilo, moguce da bih svirao Bugeru sada.
Mislio sam na 6260 ili 333xl ? Mislio sam da li ima nekih velikih falinki , posto me je licno zvuk odusevio koji sam cuo na Youtube ali sve dok ne probam nista , ali mi ipak vazno da cujem druge
Zvuk je i mene odusevio, uzivo naravno. A za falinke stvarno ne znam, nikako da se neko sa foruma usudi pa da uzme Bugeru da cujemo iz prve ruke kako se ponasa posle nekog vremena... Onim strancima ich ne verujem. 

Mislim da bi trebalo da se otvori tema o bugeri (ako već nije).