Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Oprema Koju Nemate
Za dva pota se slažem, ostalo je, ipak poželjno 

+1Guitar_thrill wrote:
Još da ima trapezoid inlejeve.
E sad, 'oce piski - nece piski!Guitar_thrill wrote:Za dva pota se slažem, ostalo je, ipak poželjno

Dva magneta na gibsonolikoj gitari (pod obavezno!!!) podrazumevaju i 4 pota, u suprotnom ostajes uskracen za par opasnih kombinacija.

kolko je dobra taruga, jel to ono sto je brajan mej pravio?
плус јеан ЏД ЏД банбиguv'nor wrote:Guitar_thrill wrote: Dva magneta na gibsonolikoj gitari (pod obavezno!!!) podrazumevaju i 4 pota, u suprotnom ostajes uskracen za par opasnih kombinacija.
- Guitar_thrill
- MF veteran
gibon les paul special, double cutaway, to je model iz 1960. ako se ne varam, a i da se varam, nije mnogo bitnoDuane wrote:kolko je dobra taruga, jel to ono sto je brajan mej pravio?

-
Re: Oprema Koja vam deluje zanimljivo
http://www.richmondguitarscanada.com/do ... igsby.html
Znam da godin pravi kvalitetne istrumente, al su vecinom ogavni van svakog oprastanja uspeha™.
Evo , nesto kewl i od njih, mosrite/rickenbacker inspiracija, tijelo sa komorama, lace alumitone hamovi, i bigsby da uokviri koncept. 
edit: Za poraz je to sto su demo snimili sa line 6 modeling pojacalom, koliko kapiram. Wtf.
Znam da godin pravi kvalitetne istrumente, al su vecinom ogavni van svakog oprastanja uspeha™.

edit: Za poraz je to sto su demo snimili sa line 6 modeling pojacalom, koliko kapiram. Wtf.

slazem se,dizajn je uvijek bio jako jako ruzan,ali sam svojevremeneo svirao redline I u artistu,i iako jeste bila pom mom misljenju ruzna,i imala je takodje po mom misljenju najmanje pozeljnu konstrukciju (bolt-on) i takodje jedan od meni najmanje omiljenih magneta (emg81) kako je to dobra gitara brate.mislim kad bi zaposlili krstenog dizajnera sa onim kvalitetom izrade i cijenama da bi oduvali.
Re: Oprema Koja vam deluje zanimljivo
Tja, meni je ova bas ruznjikava, jbg... Ne volem te kvaziretroaubitifuturisticke ispade... a ne znam sto su ti Godin gitare ruzne?Kill surf city wrote:http://www.richmondguitarscanada.com/do ... igsby.html
Znam da godin pravi kvalitetne istrumente, al su vecinom ogavni van svakog oprastanja uspeha™.Evo , nesto kewl i od njih, mosrite/rickenbacker inspiracija, tijelo sa komorama, lace alumitone hamovi, i bigsby da uokviri koncept.

Kad vidim gitaru koja ima ovaj bevel po ivici, nemam želju da je pipnem. Meni je ovo baš onako gadnjikava gitara, a kad to kaže čovek koji gaji neku čudnu naklonost ka tim "ružnim pačićima"... Inače, svirao sam par Godin gitara, i to su odlični instrumenti. O.D.L.I.Č.N.I.
Meni ova deluje ko da se malo rascvetala.
Godin rules. ali potpuno like...rules.
Ovaj shto si ti okachio Surf je meni ogavan mega. Sorry
Ovaj shto si ti okachio Surf je meni ogavan mega. Sorry

- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
[youtube]9Ba9R78dJrI&list[/youtube]

-

Meni su se uvek svidjali i rickovi i mosriti, ova egzekucija je daleko od idealne, al ako bih morao da biram iz godin asortimana™...

Oprastam ti ovo, ali (konpilacijski) uspeh necu.