Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate

Ili vec neki drugi... automobil... bilo kakav... i vozacku...

-
Re: Oprema Koja vam ipak ne treba
Ode dozvola, ili jos nisi polagao?
edit: U drugim vestima, juce sam shvatio da mi ne treba ni clean blend pedala, ni drugo pojacalo da tamo odasiljem fuzz signal sa splitera. Ustekao sam stereo izlaz u bassmanov bass kanal, za fuzz potrebe, kroz fuzz koji ima integrisanu volume pedalu (get it?). Ajme meni.
Poslednji put sam ovo probao 2007. cini mi se, kad sam imao Lab5, al nije zvucalo dobro. Nov covek, gotova robija. 
edit: U drugim vestima, juce sam shvatio da mi ne treba ni clean blend pedala, ni drugo pojacalo da tamo odasiljem fuzz signal sa splitera. Ustekao sam stereo izlaz u bassmanov bass kanal, za fuzz potrebe, kroz fuzz koji ima integrisanu volume pedalu (get it?). Ajme meni.

Ovo drugo... nazalosz...
Ovo dalje nista ne razumem... nixweiss

Ovo dalje nista ne razumem... nixweiss

Meni jos nije stig'o poziv za predaju, kapiram da ce doci sa prvim snegom...sinisake wrote:Ovo drugo... nazalosz...![]()

-
Pa vidim da sam malo zapetljao.
Stvar je u tome da sam hteo da podelim zvuk gitare na dobar bassmanov clean/crunch, i paralelni fuzz zvuk po potrebi. To se uglavnom resava blender pedalom, ILI stereo splitovanjem u drugo pojacalo, tako da kad ukljucis fuzz/dist, zadzavas i prethodni cleanish zvuk. Jedina sam gitara u ansamblu, pa mi je bitno i da kad ukljucim divljacki fuzz, zadrzim definiciju tog bassmanovog klinkranca, istovremeno.
Uglavnom, sa stereo izlaza sam poslao jedan kabl u normal kanal, a drugi , kroz fuzz sa volume pedalom, u bass kanal.
Valjda sam objasnio.

Stvar je u tome da sam hteo da podelim zvuk gitare na dobar bassmanov clean/crunch, i paralelni fuzz zvuk po potrebi. To se uglavnom resava blender pedalom, ILI stereo splitovanjem u drugo pojacalo, tako da kad ukljucis fuzz/dist, zadzavas i prethodni cleanish zvuk. Jedina sam gitara u ansamblu, pa mi je bitno i da kad ukljucim divljacki fuzz, zadrzim definiciju tog bassmanovog klinkranca, istovremeno.
Uglavnom, sa stereo izlaza sam poslao jedan kabl u normal kanal, a drugi , kroz fuzz sa volume pedalom, u bass kanal.

Pa šta si to uradio?guv'nor wrote:Meni jos nije stig'o poziv za predaju
Vozio p'jan, tj nisam bio - naduvao sam 0,03 preko limita, nego nisam ocekivao da cu naduvati ista pa sam se okurazio i duno k'o Kraljevic Marko... 

sinisake wrote: i vozacku...

guv'nor wrote:Vozio p'jan, tj nisam bio - naduvao sam 0,03 preko limita, nego nisam ocekivao da cu naduvati ista pa sam se okurazio i duno k'o Kraljevic Marko...
I naduvao 0,53 jaoooooo tuge. Ja sam letos imo velike srece, crce ima aparat a imalo je sta da se naduva

I ja cekam da mi uzmu,al za prekoracenje jbg...
pa cekaj jel nisi nekako mogao da se izvuces samo sa kaznom, nije to neko prekoracenje veliko mislim 0,03... ono kao kuku lele ubice me zena, ja sad ne mogu da privredjujem, auto mi je hleb, neka tako varijanta, ili to prolazi samo na selu?
To prolazi samo pre nego sto dunes, sada imaju satro neke nove aparate koji pamte svaki naduv, pa samim tim ne pali molba posle. Inace i ovi sudsku sluzbenici i zapisnicari se smejali kada su videli koliko sam naduvao, ali jbga...
to nisam ni znao, fala bogu, ubi nas modernizacija... 

udario me posle 2 godine gitarski GAS opet...
u sustini,zabolje me jel' gibson,moze i neka dobra kopija,oni stari hohneri su bili odlicni,samo da je set neck,white,alpine white,a ponajvise blonde tj ova na slici tj zuta.jos ako ima ovakav neki vintidz temolo sistem,svrs.cak me zabolje koje su civije,pragovi,magneti posto bih ionako sve to mijenjao.
cak sam i stavio oglas na kp. com,ako slucajno neko bude imao,jedno vrijeme sam vidjao i po dvije i to jedna je bila bas hohner i to jeftina,lupim jb i 59ku i spertzel locking i po potrebi neke medium ili obicne jumbo pragove i ja srecan.

+1
Kako radi ovaj tremlo™ i koji je?
Kako radi ovaj tremlo™ i koji je?