Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Nemam pojma, čuo sam se malopre s nekim likom iz Bg koji se kao bavi trgovinom, i nije me baš ohrabrio jer je pominjao cifre manje od tvog donjeg praga. Možda je to zato što me ne zna, možda zato što i ako budemo sarađivali (što sam ponudio) hoće da se ugradi bolje... Tako sam i ja mislio, da tražim 1000-1100e, pa da vidimo... Zavisi od stanja gitare naravno, još je nisam video, to mi je ponuđeno u zamenu.
Gledao sam gomilu oglasa, i na oglasima nema ništa slično s čime bih mogao da je uporedim, pa bar otprilike da vidim koja je vrednost...
Gledao sam gomilu oglasa, i na oglasima nema ništa slično s čime bih mogao da je uporedim, pa bar otprilike da vidim koja je vrednost...
Pa da, verovatno je zbog oba (nepoznavanje tebe i ugradjivanje). Vidi sta i kako, u kakvom je stanju i sl pa proceni, mada ja tesko da bih silazio ispod 1000. Sve zavisi od toga koliko ti bude hitno da se ratosiljas instrumenta... Ko zna, mozda ti legne. 

To sam i ja mislio, ne ispod 1000, ali videćemo kakva će biti sila prilika. Ne verujem da će mi nešto hitno biti da se rešim gitare jer mislim da ću brzo prodati pojačalo, ali je sigurno ne bih zadržavao. Probao sam takvu u Mitrosu novu, šta-ja-znam™, nisam oduševljen jer jednostavno nisam ja baš Strat tip (naročito za te pare ali ok), možda da mi bude 5. gitara, tako da će sigurno na doboš...
- Hotstepper
...i opet, konsultuj se i sa nekim ovde ko se dozna u detalje na stratovima, da budesh siguran da je real-deal, a ne neka mazarija, svashta danas ima...
(ne kazhem da je ovaj tvoj taj sluchaj, nego chisto sigurnosti radi..)
(ne kazhem da je ovaj tvoj taj sluchaj, nego chisto sigurnosti radi..)
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
A pazi, to je vrlo do jaja strat!
Proveri sve naravno, i drzi par dana gitaru makar je malo isprobaj..

Drago mi je shto prodajesh PRS-a, a siguran sam da znam i zashto (teletina je mocna stvar).
Proveri sve naravno, i drzi par dana gitaru makar je malo isprobaj..

Drago mi je shto prodajesh PRS-a, a siguran sam da znam i zashto (teletina je mocna stvar).

Last edited by nemanjavelimirovic on 30 Oct 2011, 15:21, edited 1 time in total.
To, Randy, ovo je must za svakog sa kosom!

sace zimi da mi greje noge kad sviram a leti pod uglom pa u galvu da duva(kao sto rekoh vai stajl)
za par dana review

za par dana review

slim:a o kojem pojacalu je rijec?
Peavey Classic 30, ako odradim zamenu, mada se sada ponovo javlja mogucnost trgovine gitare za kes... Zainteresovan? 

Bugera V22
285 evra, pokriva bubnjara, miriše na novo i radi na lampe, moram priznati da sam prijatno iznenađen, nije Fender nije ni Marshall ali za cenu od dve 2-3 prosečne pedale šta ćeš bolje
Ako neko poseduje istu voleo bih da razmenimo iskustva.

285 evra, pokriva bubnjara, miriše na novo i radi na lampe, moram priznati da sam prijatno iznenađen, nije Fender nije ni Marshall ali za cenu od dve 2-3 prosečne pedale šta ćeš bolje

U, cestitke. Daj neki snimak, ako imas uslove.
Ma pristojno radi to pojacalo, ako ne laze kleti Jutjub, pogotovo za taj cash!

Ma pristojno radi to pojacalo, ako ne laze kleti Jutjub, pogotovo za taj cash!

Hvala Siniša!
Biće snimaka uskoro, probao sam je pre neki dan s bendom, definisao bih zvuk kao vrlo razumljiv, prirodan i određen
, najveća bojazan bila je u vezi jačine (22W) ali i taj test je uspešno prošao. Orijentir za kupovinu su bili belosvetski klipovi, forumi i rivjuovi i prilično su pogodili.

ma jok,samo pitam.ja jurim nekog marshall-a,pa reko' sta se valja.pride moram svoju opremu da valjam da bi ga nafatao,nikad kraja...Baba Slim wrote:Peavey Classic 30, ako odradim zamenu, mada se sada ponovo javlja mogucnost trgovine gitare za kes... Zainteresovan?
Evo ja vec godinu dana ganjam pomenuto i nikakvih problema nisam imao, ako mogu nesto da pomognem ti pisi.Gagi wrote:Bugera V22
285 evra, pokriva bubnjara, miriše na novo i radi na lampe, moram priznati da sam prijatno iznenađen, nije Fender nije ni Marshall ali za cenu od dve 2-3 prosečne pedale šta ćeš bolje![]()