Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Bravo Gagi! 

Jack Nape, Cortex hvala i 

Cool. cestitke...
Ajd da pitam - da li je 450e korektna cena za mint Peavey Classic 30? Okačio sam oglas, i slike na KP, a dajem i 3 komada Sovtek 12AX7
Cestitke Gagi, sjajno! 

[youtube]YAdmR6DUXyg&feature=related[/youtube]
Zanimljivo shtivo, jako zanimljivo.
Eto vam svi vi koji balite nad osmozhichanim gitarama, i josh jedna dokaz da stratocaster mozhe sve, SVE bre!

Eto vam svi vi koji balite nad osmozhichanim gitarama, i josh jedna dokaz da stratocaster mozhe sve, SVE bre!

Ja posedujem isti, kupljen polovan za 400, plus te tvoje laNpe, ja mislim da je korektnoBaba Slim wrote:Ajd da pitam - da li je 450e korektna cena za mint Peavey Classic 30? Okačio sam oglas, i slike na KP, a dajem i 3 komada Sovtek 12AX7

- mislim_stvarno
def zanimljivo, ali vaznija razlika od broja zica je skala, 25.5" vs 27" (zice dodaju samo raspon tonova, ne razliku u tonu), zbog toga da ispravim maloCortex wrote:[youtube]YAdmR6DUXyg&feature=related[/youtube]
![]()
Eto vam svi vi koji balite nad gitarama sa skalom od 128", i josh jedna dokaz da stratocaster mozhe sve, SVE bre!

inace, ne volim ove djent tonove, a ni zanr, samo ono sto primecujem, strat zvuci svetlije i ostrije, sto za mene nije dobra stvar.

Ibsanez je po meni tu za metal - otac i majka. Taj strat baš zvuči svetlije i oštrije kako je i opisao prethodni korisnik. Fender nema tu dubinu kao Ibanez, nema taj filing ujednačene dubine i oštrine zvuka, već više kojekakvo škriputanje i drljačenje.
Ne bih ja uzeo tog Fendera za metal pa ima tri dupla dimarcio magneta.
I da šta mu dojde taj "Djent faktor"?!?
Ne bih ja uzeo tog Fendera za metal pa ima tri dupla dimarcio magneta.
I da šta mu dojde taj "Djent faktor"?!?
mozhda!
ali uzhivo taj ibanez bi se izgubio iz mixa, dok bi strat sekao i te kako, pa koji ce vam qratz bass gitara djentisti ako ocete sve sami
a i shta, ovo su definitivna podeshavanja, ne mozhe da se doda malo bassa na akevilajzeru, drugi kabinet da se napuca to ne mozhe a?
Strat ruuuuuleeeeeeSSss
ali uzhivo taj ibanez bi se izgubio iz mixa, dok bi strat sekao i te kako, pa koji ce vam qratz bass gitara djentisti ako ocete sve sami

a i shta, ovo su definitivna podeshavanja, ne mozhe da se doda malo bassa na akevilajzeru, drugi kabinet da se napuca to ne mozhe a?

Strat ruuuuuleeeeeeSSss

- mislim_stvarno
djent je noviji zanr metal muzike, http://en.wikipedia.org/wiki/Djent. Meshuggah, Periphery... Ima karakteristican ton, pa je i zbog toga ovaj video napravljen. Kako mi koji jurimo stari metal ton, trazimo masTan, debeo, veliki, ton sa moodima, tako ovi jure nesto ovako, ostrije, utegnuto...Trzalica wrote:I da šta mu dojde taj "Djent faktor"?!?
Gledao sam ovaj snimak ranije. I mogu reci da me je strat prijatno iznenadio, naravno, jeste svetlije i ostrije, ali meni to ne bi smetalo nikako, bas naprotiv. Ovaj video mi je dao zanimljivu ideju sta bih mogao da uradim sa roosterom, ako bi mi neki dopao saka.
Sto se tice ovog secenja kroz miks, Ibanez ima stock magnete na snimku, ako se ne varam? Realno, i da su na stratu stock magneti, ko zna na sta bi to licilo... Ovako, kada bi se ubacili EMG u Ibaneza (realno, vrline aktivnih magneta se najbolje vide kod ovakvih, extended range gitara), mislim da ne bi bilo nikakvih problema sa secenjem.

Ne mogu da verujem. MUZIČKI ŽANR?!? Auu, ja sam baš zaostao.mislim_stvarno wrote:djent je noviji zanr metal muzike, http://en.wikipedia.org/wiki/Djent. Meshuggah, Periphery... Ima karakteristican ton, pa je i zbog toga ovaj video napravljen. Kako mi koji jurimo stari metal ton, trazimo masTan, debeo, veliki, ton sa moodima, tako ovi jure nesto ovako, ostrije, utegnuto...Trzalica wrote:I da šta mu dojde taj "Djent faktor"?!?

Btw., tako je, masTan, dubok, debeo, TON naravno, to je bre metal - bio bar u mom vremenu.

Baš teo da pitam wtf iz đent. Dakle, to mu dođe onaj trandža prog metal riljanje utegnut zvuk.mislim_stvarno wrote:djent je noviji zanr metal muzike, http://en.wikipedia.org/wiki/Djent. Meshuggah, Periphery... Ima karakteristican ton, pa je i zbog toga ovaj video napravljen. Kako mi koji jurimo stari metal ton, trazimo masTan, debeo, veliki, ton sa moodima, tako ovi jure nesto ovako, ostrije, utegnuto...Trzalica wrote:I da šta mu dojde taj "Djent faktor"?!?
"I have a Squier Hello Kitty in Drop G#, needless to say I have tons of djent"
il sto bi ubosni rekli djesbamaco djent!