Video:Jeftinija Takamine G320 vs skuplja Takamine f-360 s bg

Cortex
The Necromancer

Re: Video:Jeftinija Takamine G320 vs skuplja Takamine f-360

Post by Cortex » 02 Nov 2011, 11:10

you're a douche bag.

SlowHandMan

Post by SlowHandMan » 02 Nov 2011, 11:18

A ti si toliko hrabar i mislis da si zanimljiv pa pises na engleskom misleci da ces mi nesto reci a da ja necu razumeti ili...? :lol:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 02 Nov 2011, 12:28

Uopšte nije praksa da se ovako po forumu nude stvari na prodaju, budući da postoji podforum samo za oglase. Za ovakvo direktno obraćanje su predviđene privatne poruke. Osim toga, gitara koju ti prodaješ nije loša, ali budući da joj je rezonator skroz laminiran, definitivno nije u istoj klasi sa G320S. Istina je, skroz im se razlikuje zvuk. Ti imaš varijaciju na temu mini jumbo rezonatora, G320S je dreadnought. Skroz drugi ton, skroz druga projekcija zvuka. Kad su stvari iz različitih kategorija, neuputno je da se priča šta je bolje. Nije brate bolje, samo je drugačije. Čovek se očigledno interesuje za dreadnought gitare, a ti, ruku na srce, onako s manjkom stila nudiš nešto skroz drugačije. I kad se uzme u obzir da si na još 2 teme slično uradio, ne treba da te čude ovakve reakcije. "'Ajde kupi, kupi, kupi, kupi!!!" nastup nikako ne može da bude pozdravljen na forumu.

SlowHandMan

Post by SlowHandMan » 02 Nov 2011, 20:01

Ok, ja se izvinjavam ako sam bio napadan ali nisam nikog vredjao kao onaj tamo gore u postu...Prodajem gitaru i imam ponodu da je menjam za neku elektricnu pa sam hteo da vidim da li bi mozda ipak mogao da je prodam pa da znam sta mi je ciniti dok je vlasnik elektricne zainteresovan,zato sam bio konkretan u postu. A sto se tice gitare jeste da je sasvim drugacija gitara ali ne slazem se sa tobom kad kazes da nije bolja jer da nije ne bi bila 100 evra skuplja. Kako god, eto sledeci put cu postovati pravila foruma :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 02 Nov 2011, 20:27

OK, kako god... Mada nismo pričali o istoj gitari, G320 i G320S nisu isti modeli.

Stanko

Post by Stanko » 03 Nov 2011, 00:57

Ja u principu nikad ne postujem ovakve stvari, ali care, smorio si
viewtopic.php?f=2&t=16
2.7 Reklamiranje na muzickom forumu je dozvoljeno jedino u forumu OGLASI:
- Ako dajete individualne casove pevanja ili nekog instrumenta to mozete uraditi samo u ovoj temi : viewtopic.php?f=14&t=14440
- Dozvoljeno je postavljanje iskljucivo nekomercijalnih oglasa polovne muzicke opreme.
- Postavljac oglasa u naslovu mora da definise sta prodaje. Oglasi sa naslovom "prodajem" i sl. nece biti odobreni.
- U samom oglasu se mora navesti proizvodjac/model instrumenta/opreme. Nista osim muzickih instrumenata/opreme ne dolazi u obzir. Ovo je muzicki forum, stvari koje nemaju veze sa muzikom oglasavajte na drugom mestu.
- Napisati u kom se gradu nalazite , osim ako to niste napisali u svom profilu.
- I dalje vazi da oglas moze postaviti samo pojedinac, sve sto se protumaci kao reklama neke firme i sl. nece biti odobreno.
- Nemojte u oglasu stavljati link ka svom oglasu na nekom drugom sajtu.

komil

Post by komil » 03 Nov 2011, 12:45

Što se tiče moje malenkosti, ja nisam otvorio ovu temu sa ciljem da meni lično pomognete u izboru kupovine gitare. Zahvaljujem se iskreno svima koju su išli u tom smeru, verujem da nisam dao dovoljno podataka da biste mi adekvatno pomogli u tome (otvorio sam temu: viewtopic.php?f=19&t=18288).

Vrlo retko se viđa video na našem jeziku koji uporedno predstavlja gitare (koje se lako mogu nabaviti upravo kod nas). To je glavni razlog što sam napravio ovu temu, video govori o čestom, tipičnom pitanju razlike između jako jeftine gitare i one više desetina puta skuplje. To pitanje je i meni aktuelno ovih dana, ali molim dobronamerne da se rasprava o tome prenese u ovu temu:

viewtopic.php?f=19&t=18288

@SlowHandMan, džaba, nažalost gitara kao tvoja nije smer u kojem razmišljam. Što se tiče kritika o reklamiranju, molim te nemoj se ljutiti, ljudi su u pravu, trebao si mi poslati privatnu poruku.

@kion, hvala za info.

@Kristijan, još jednom se zahvaljujem na pomoći!

Post Reply