Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
100 eura na Banzaiu, zato što sam stari kupac stalno mi povećavaju neki popust carevi. Šta sve košta 100 eura, ovo je čudo.
Prelepa je! 

Hehehe, ajde da kažemo da jeste
Metal Screamer, mnogo puta budžen, modovan i popravljan ide u više nego zasluženu penziju jer je krenuo opasno da otkazuje poslušnost.

Metal Screamer, mnogo puta budžen, modovan i popravljan ide u više nego zasluženu penziju jer je krenuo opasno da otkazuje poslušnost.
cestitke,cestitke,i ja zelim da probam ili taj ili regularnu devetku njihovu da probam,samo naj o njima slusam zadnje vrijeme.
heritage h535, musicman luke, john mayer signature strat, i josh nekoliko pravljenih stratova (emg dg20 i lace hot gold setovi).. boss dd20 i dd7, mxr custom audio overdrive/boost, crybaby 535q, way huge swollen pickle (gledam da ga menjam za green rhino jer fuzz koristim jako retko), digitech multychorus, boss cs3, boss ac3.. trebalo bi uskoro da naruchim visual sound double trouble, i voodoo labs sparkle drive.. nothing notable kad su u pitanju pojachala.. line 6 spider 3.. to se mora menjati pod hitno.. uglavnom sam krao drugarima pojachala, ili ako se snima, koristio amplitube..
- mislim_stvarno
lepo lepo, ali

razmishljao sam da okachim koju fotku ali sam skontao da imam fotke gitara samo dok su mi u rukama.. a ne bih da im odnesem show svojom lepotom.. 
edit:
evo par fotki sa proba sa bendom..

tu se vidi pedalbord.. to je taj hot gold lace set sa claptonovom elektronikom.. nije poziranje fotka
evo ga i mayer:

ovde se vidi mm stingray 5, i u pozadini drugi pravljeni strat sa emg dg20 setom

ne mogu da iskopam nigde fotke heritage-a i lukathera.. ali ionako su ruzne..

edit:
evo par fotki sa proba sa bendom..

tu se vidi pedalbord.. to je taj hot gold lace set sa claptonovom elektronikom.. nije poziranje fotka

evo ga i mayer:

ovde se vidi mm stingray 5, i u pozadini drugi pravljeni strat sa emg dg20 setom

ne mogu da iskopam nigde fotke heritage-a i lukathera.. ali ionako su ruzne..

Last edited by HeatMan on 10 Nov 2011, 23:02, edited 1 time in total.
Ma može kako god.

Edit: Naravno, kolega je 100% u pravu -

Edit: Naravno, kolega je 100% u pravu -

editovah proshli post.. ako nadjem josh koju fotku gde se vide ove dve preostale gitare, kachim..
nailazim samo na drugarov mboogie i tome slichno.. mada verujem da vas to ne zanima..
edit:
evo ga heritage.. nadjoh ga na starom fejsu.. :/

neshto se snimalo kod mene...

a ovo su mi prve gitare i tome slichno:

levo- prva akustara, radi i dalje.. fender kao.. nije kriva, ali su pragovi zreli za menjanje, ali nema poente poshto je od shperploche pravljena.. :/
desno- washburn d52sw.. koristim je i dalje za snimanje..
dole je neki squier standard koji ima odlichno drvo! sad se neshto kanim da mu menjam elektroniku i magnete, chivije i bridge da bi gitara zazvuchala..
i tako.. josh par sitnica i to.
nailazim samo na drugarov mboogie i tome slichno.. mada verujem da vas to ne zanima..

edit:
evo ga heritage.. nadjoh ga na starom fejsu.. :/

neshto se snimalo kod mene...

a ovo su mi prve gitare i tome slichno:

levo- prva akustara, radi i dalje.. fender kao.. nije kriva, ali su pragovi zreli za menjanje, ali nema poente poshto je od shperploche pravljena.. :/
desno- washburn d52sw.. koristim je i dalje za snimanje..
dole je neki squier standard koji ima odlichno drvo! sad se neshto kanim da mu menjam elektroniku i magnete, chivije i bridge da bi gitara zazvuchala..
i tako.. josh par sitnica i to.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ne ide Laney nigde, ne kazem da su iz senke, ali nisu hype kao mesa marshall i vox ili fender... Hvala matori!Cortex wrote:Iskreno da ti kazhem Nemanja strashno si me obradovao tom akvizicijomGledam ga i mislim se, do jaja, neko koga znam a da konachno ima jedno ozbiljno made in UK Laney pojachalo! Tog Lionheart-a sam odavno pikirao i matori nemoj da se zajebavash i da ga prodajesh, a pogotovo ne da mislish da je to neki manje poznat brend iz senke daj nemojmo se zajebavati, to su odlichna pojachala. Chestitam
![]()

Eh...jazzmaster...pa ono, jbgMilanares wrote:![]()
![]()
ne nasedaj na provokacije, lepo se cuje gde se nalazis i gde si se nasao, nees ti njega prodavati........jel tako?
A recimo da ti se pojavi u prilici neki jazzmaster sa maple neckom ?

Ma ne treba mirna Backa/Srem, mislim jbg zadrzao bih ga da nije toliko skupa sprava, a opet necu je ni dati za male pare...tako da..nek stoji na oglasima.guv'nor wrote:Hillybilly, Baba Slim, Nemanja, cestitke ljudovi, sve opasnije od opasnijeg.![]()
![]()
Nemanja, nemoj da si neljud, pa da stvarno prodas taj Quattro.Met'es ispred jedan Wah i Fuzzinu, i imas board koji radi dojajno na svemu od Cajke do DumbLJa.

Nemanja, sjajnu opremu si dobio u zameni, svaka chast. Carl Martin odlichno zvuci, a taj Laney Lionheart L20T-112 20W Class A Boutique Amplifier sam zapazio kada je izashla cela ta serija i bash me je zainteresovala. Dodushe , nisam nikada probao ni jedno pojachalo iz serije ali po ovome shto sam chuo sa neta mislim da su odlicna pojachala. U zdravlju da te sluzi
Javi za koji dan utiske kad ga izgustirash ,ili josh bolje posle neke svirke . Po meni je 20w idealna vataza. Pogotovo stereo na 2 pojachala, ko nije probao neka se usudi
+Hopkins+ chestitke na pedalici. Da te lepo sluzi sa Hiwatt-om
HeatMan - lepa oprema ,svaka chast
henk-

Javi za koji dan utiske kad ga izgustirash ,ili josh bolje posle neke svirke . Po meni je 20w idealna vataza. Pogotovo stereo na 2 pojachala, ko nije probao neka se usudi

+Hopkins+ chestitke na pedalici. Da te lepo sluzi sa Hiwatt-om

HeatMan - lepa oprema ,svaka chast

henk-

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Sto se tice Laney-a zasad (sviram ga nekoliko sati sa svakom gitarom po maloTufli wrote:Nemanja, sjajnu opremu si dobio u zameni, svaka chast. Carl Martin odlichno zvuci, a taj Laney Lionheart L20T-112 20W Class A Boutique Amplifier sam zapazio kada je izashla cela ta serija i bash me je zainteresovala. Dodushe , nisam nikada probao ni jedno pojachalo iz serije ali po ovome shto sam chuo sa neta mislim da su odlicna pojachala. U zdravlju da te sluzi![]()

U svakom slucaju donwsizing FTW! (citiram Babaslima)
Mislim da cu belkfejsovati bassman, da ga osposobim za bolji drajv, treba imati jedan orman koliko god bila sranje situacija u rokendrolu, i koliko god su mesta za svirke sve manja, nekad ce se desiti (bar se nadam) da ce zatrebati, a za velike snage mislim da mi bolje ne treba...(stvar ukusa)

G.A.S. - mislim da me popushta. Bar se nadam...u qrac.

Dobijen u zameni, VOX V847A.

Potom sam povadio svu Kinu iz njega, zadrzhao samo induktor, i napravio point to point
Vox McCoy Clyde!

Za sad to izgleda ovako [Arcutronik kondenzatori, carbon film resistors, Neutrik jackovi, true bypass DPDT switch], a kasnije cu da ga preradim sa mojo kondenzatorima, zhutim fazelom npr i tako dalje i tako dalje.
Zvuchni primeri vecheras, eventualno sutra, mogu vam reci da zvuchi odlichno! Nemam mnogo iskustva sa VOX wahovima, originalni vox v847a taj koji sam dobio imao je mnogo problema zapravo, nije bio true bypass, zvuk je bio nekako muffled kad se ukljuchi, volume drop, ma nije bio nishta posebno.
Ovaj Clyde [bar ovaj koji sam ja napravio] je totalno bez shuma i noise-a, hod je besniji mnogo, i neverovatno je agresivan, meni je osecaj da je duplo agresivniji od Bad Horsie-a, bukvalno kao najnadrkaniji CryBaby zvuchi. Ne znam da li to tako treba, snimicu klipove pa vi recite imam malo iskustva sa wahovima. Sa drajvom radi tako agresivno, a sa cleanom je super. Sve u svemu ja jako zadovoljan.
Prvi tranzistor je BC107B sa gainom oko 240, dok je drugi BC548 sa gainom oko 550. Nisam mogoa nigde da nadjem BC109C. Stavljao sam i 2N2222A sa gainom oko 250 na drugu poziciju umesto ovog BC548 i davao je bash lep zvuk zapravo, mnogo manje agresivan, nije imao ni blizu toliko visokih, ali ni bassa, nekako je da se zauzda wah, zanimjivo u svakom sluchaju.

Potom sam povadio svu Kinu iz njega, zadrzhao samo induktor, i napravio point to point

Za sad to izgleda ovako [Arcutronik kondenzatori, carbon film resistors, Neutrik jackovi, true bypass DPDT switch], a kasnije cu da ga preradim sa mojo kondenzatorima, zhutim fazelom npr i tako dalje i tako dalje.
Zvuchni primeri vecheras, eventualno sutra, mogu vam reci da zvuchi odlichno! Nemam mnogo iskustva sa VOX wahovima, originalni vox v847a taj koji sam dobio imao je mnogo problema zapravo, nije bio true bypass, zvuk je bio nekako muffled kad se ukljuchi, volume drop, ma nije bio nishta posebno.
Ovaj Clyde [bar ovaj koji sam ja napravio] je totalno bez shuma i noise-a, hod je besniji mnogo, i neverovatno je agresivan, meni je osecaj da je duplo agresivniji od Bad Horsie-a, bukvalno kao najnadrkaniji CryBaby zvuchi. Ne znam da li to tako treba, snimicu klipove pa vi recite imam malo iskustva sa wahovima. Sa drajvom radi tako agresivno, a sa cleanom je super. Sve u svemu ja jako zadovoljan.

Prvi tranzistor je BC107B sa gainom oko 240, dok je drugi BC548 sa gainom oko 550. Nisam mogoa nigde da nadjem BC109C. Stavljao sam i 2N2222A sa gainom oko 250 na drugu poziciju umesto ovog BC548 i davao je bash lep zvuk zapravo, mnogo manje agresivan, nije imao ni blizu toliko visokih, ali ni bassa, nekako je da se zauzda wah, zanimjivo u svakom sluchaju.

-
eno neki 52 tele na oglasima

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Neke stvari je bolje ostaviti za kasnije...Baja radi vrlo slicno tj 90 posto slicno. Za 10 posto da dodajem jos 1000Evra...nema teorije. Koliko god voleo te gitarenenadnenad wrote:eno neki 52 tele na oglasima![]()

Realno ti novi RI 52jke nisu ovo:
Ovo je oridjdji...e za to bi se vec iscimavao, a to ako dobijem na lotou.