nisam u fazonu u je vidite sho je moj wah dobar, ja znam da je meni dojajan totalno, samo me je zanimalo kako iskusnim vox-dzhijama zvuchi jer ja nemam iskustva mnogo sa voxovima. ok, induktor je iz v847ice, ali ono.
Ono.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dogovoreno.Cortex wrote:stajem na crtu protiv rmc-a bilo kojeg![]()
![]()
To podesavanje koje sam snimio jeste malo modernijeg zvuka ali je bez eq dela i previse vintidz za moj ukus.Cortex wrote:Ej dobar je onaj tvoj rmc8, odlichan, mada je prilichno modernog zvuka, ne mislim na gomilu mogucnosti za podeshavanje, vec ono, zvuk mi je bash moderan. Nekako mi lichi na neshto shto bi petrucci da nema onaj neki dunlop digitalni wah svirao.
Nisam matori ni najmanje u tom fazonu ali s obzirom na to kolike su pare u pitanju i da sam kupovao na slepo i nisam imao priliku da prethodno probam des pedala i odlucim, logicnije je nesto sa vise opcije.Cortex wrote: i dalje mi je, iskreno, malo chudno shto si ti to kupio jer sam mislio da nisi u fazonu da imash mega mnogo podeshavanja na pedalama
Probao sam mađeg brata model L5T-112, super radi, jedino mi je reverb neubedljiv, nedovoljan, a trebalo bi s obzirom da je unutra dugački Accutronics. Problem je u loše dizajniranom el. kolu. Evo sa drugog foruma kako to modifikovatinemanjavelimirovic wrote:
Laney Lionheart L20T-112 20W Class A Boutique Amplifier
Milanares wrote:Mashala!![]()
Ja digidelaya gazim vec skoro pa 4 god i odlican je ...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests