Interesuje me čime da popunim iskrzane ivice na gitari, šta je najbolje za to, neki lepak da stavim ili nešto drugo ?

Hvala unapred na odgovorima.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hvala, to cu i uraditi al nije mi cilj da to picanim, sminkam, nego samo da saniram, da ne krene dalje da puca iskrzana farba i ona crna linija okolo.majtimika wrote:crni flomaster, da se izjednace nijanse, i posle toga , lagano iz vise slojeva super lepak, dok ne dobijes dovoljnu kolicinu na ivicama, da se izjednaci sa ostatkom, a zatim klasika, vodeno smirglanje i poliranje. Rezultat zavisi samo od tvog strpljenja i spretnosti
Problem je što će šmirglom zahvatiti i lak nad drvetom pa će kao Gustav, malo po malo, morati da refinišira celu gitaru. Ne diraj ništa, ljudi se muče da relikuju gitare a ti bi na drugu stranu.majtimika wrote:crni flomaster, da se izjednace nijanse, i posle toga , lagano iz vise slojeva super lepak, dok ne dobijes dovoljnu kolicinu na ivicama, da se izjednaci sa ostatkom, a zatim klasika, vodeno smirglanje i poliranje. Rezultat zavisi samo od tvog strpljenja i spretnosti
Kralje. Caru.fattwang wrote:pa će kao Gustav, malo po malo, morati da refinišira.
Šalu na stranu, vidim da ovde ima ljudi koji znaju šta i kako treba, al misim da je preveliko udubljivanje u ovo nepotrebno, šta ti ja znam šta je epoksi dvokomponentni lepak i ostale džidža bidže, ja ću samo metnem super lepak u ivice, ono sve ostalo me zbunjujeali moras biti vest u lokalnoj obradi i lokalnom smirglanju..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest