Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Imaš ovo u NS u D-Duru.
Doduše cena bi te malo iznenadila...
Doduše cena bi te malo iznenadila...
- Dersu Uzala
Resio sam da pazarim Mk V. U stvari, nisam ni resio nego me ortak nagovorio. Mis'im, nema smisla da ga ne zemim. Otkako sam prodao cetvorku, zivot mi nije lak.
Ipak izgleda divota, pile moje.

Ce javim kad ga doteram.
Ipak izgleda divota, pile moje.

Ce javim kad ga doteram.
Jel valja to neshto?
- Dersu Uzala
Naci ce se valjda neki ton pored ovolikih dugmica.

-
Добро решени апарати имају мало дугмади.
Ето, ...мој тостер.
Ето, ...мој тостер.
- mislim_stvarno
da, ali korisniji imaju mnogo
eto, moj kompujkter
eto, moj kompujkter
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
kompjutor ima 2-3 dugmeta
power, reset i nazad na napajanju on/off
nemanja nemoj samo GASirati, nije zdravo

power, reset i nazad na napajanju on/off

nemanja nemoj samo GASirati, nije zdravo

Cek, cek, cek, stani, polako! Zar nije MkIV sa onim rekom o'so u oglase jos ondaK zbog kupovine MkV?Dersu Uzala wrote:Resio sam da pazarim Mk V. U stvari, nisam ni resio nego me ortak nagovorio. Mis'im, nema smisla da ga ne zemim. Otkako sam prodao cetvorku, zivot mi nije lak.
Ccc, eeee, ja ovde placem za Stiletto-m i(li) Lone Star-om, a tebe moraju da nagovaraju da zemas peticu...

Obavezno, molio bih Vas!Dersu Uzala wrote:Ce javim kad ga doteram.

pa rijesio covjek da se liferuje reka i svih sprava koliko se sjecam,samo pojacalo hoce da ima,kaze sve ostalo je nepotrebno.u reku je imao i neki kompresor rekovski,cini mi se dbx-ov,ili neki koji je koristio njihovu tehnologiju,rek stimer,i ne znam dal je jos neceg bilo.
udesno:
'oces bas head pljus kabinet kombinaciju?nekako bi u mojim ocima bio manji kult ako bi uzeo manju kombinaciju od glava i 4x12 kabineta.
udesno:
'oces bas head pljus kabinet kombinaciju?nekako bi u mojim ocima bio manji kult ako bi uzeo manju kombinaciju od glava i 4x12 kabineta.

- Dersu Uzala
Sto jes jes, da se ne lazemo. Ali obzirom da imam vec paradu oridjidji Mesi Bugere na gajbi, aj kao se ponasam. Medjutim, kao sto Nemanja to zna, krv nije voda. Mora to da se pazari da bi se velicalo. Ili pljuvalo. A nisam ga pazario jer fakat em ne sviram, nema se vremena, em ne'am blage veze sa sviranjem i zivotom. Mis'im, sta ce to meni?guv'nor wrote:Cek, cek, cek, stani, polako! Zar nije MkIV sa onim rekom o'so u oglase jos ondaK zbog kupovine MkV?Dersu Uzala wrote:Resio sam da pazarim Mk V. U stvari, nisam ni resio nego me ortak nagovorio. Mis'im, nema smisla da ga ne zemim. Otkako sam prodao cetvorku, zivot mi nije lak.
Ccc, eeee, ja ovde placem za Stiletto-m i(li) Lone Star-om, a tebe moraju da nagovaraju da zemas peticu...![]()
Obavezno, molio bih Vas!Dersu Uzala wrote:Ce javim kad ga doteram.![]()
Al, odluka je pala.

- mislim_stvarno
mlogo lepo zvuci

Sve to stoji, ali... Ne kupuju se umetnicka dela u cilju svakodnevnog koriscenja.Dersu Uzala wrote: Sto jes jes, da se ne lazemo. Ali obzirom da imam vec paradu oridjidji Mesi Bugere na gajbi, aj kao se ponasam. Medjutim, kao sto Nemanja to zna, krv nije voda. Mora to da se pazari da bi se velicalo. Ili pljuvalo. A nisam ga pazario jer fakat em ne sviram, nema se vremena, em ne'am blage veze sa sviranjem i zivotom. Mis'im, sta ce to meni?
Al, odluka je pala.Eureka, sto bi rek'o nas narod.

Inace, meni u tim bedak tripovima opasno pomaze najveci dijabolO od svih nas - Pat Toscano!

Znam da je bulja izgovor, ali meni je dovoljan.