Iskrzane ivice na gitari ?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Dersu Uzala

Re: Iskrzane ivice na gitari ?

Post by Dersu Uzala » 15 Nov 2011, 06:39

Ta hepizoda i ona gde krece na aerodrom satro na put, pa se stalno brine da nije ostavio te vrata te prozor otvoren, ukljucenu ringlu, sibice u okviru prozora i slicno. Ja sam od toga navuko paranoje kad izlazim iz kuce, moro sam da pravim ture po stanu i da prolazim cek-listu. :kokice:

bora

Post by bora » 16 Nov 2011, 19:10

Iskrzane ivice....hmm..To je stvarno žešći problem.. :XD: Šalu na stranu,gitaru nećeš nositi na izložbu , ako je tehnički ispravna i ispunjava tvoje sviračke zahteve ne bi trebao da se zamaraš sa reparacijama. :cao:

nikolic025

Post by nikolic025 » 17 Nov 2011, 12:55

Brate,ako te brine da se ne kruni,maznes od sestre,ribe,drugarice (druga:) bezbojni lak za nokte,i samo presvuces koji sloj,ako ti nije bitno da zapunis rupe nego da ti se ne siri...

Ja sam jednom,srecom na kineskoj gitari,zakacio fingerboard o ne znam ni ja sta i odvalio manje parce tipa 3mm dugacko 2mm siroko i pored toga jos par sitnih krhotina i to bas uz prag...Ajme,mozes misliti reakciju...I ja se setim...Ajde da probam da poredjam to,da vidim da li je sve tu,kad ono staje ali ima dosta razmaka i jedan delic fali...
Uzeo lepo,namazao lepak za drvo (mislim da je moment express fix) i slozio koliko sam mogao,malo visak skinuo vodobrusnom smirglom i tu prasinu skupio,kapnuo lepak,pomesao i popunio rupe.
Kad se malo osusilo,sa vodobrusnom smirglom (1000 ili 2000 ne znam,znam samo da imam te dve) i kad sam dostigao zeljeni rezultat,namazao limunovim uljem,obrisao...Kao da se nista nije desilo,ni crtica se ne vidi,nista...Moj matori,koji se bavi nekom vrstom stolarskog rada nije verovao da sam takav rezultat dobio...Do duse,ne radi on sa milimetarskim stvarima,ali opet...

Post Reply