Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Uh!
Cestitke matori!
Cestitke matori!
Funkomat wrote:Uh!
Cestitke matori!

e ovo bi voleo da probam... lepa gitarica... cekam test..
Hocemo! Samo ti snimaj, a paranoici nek paranoisu...nemanjavelimirovic wrote:Ako hocete, okacicu slike i test, ako ne, necu (sam sam sebe smorio sa svim tim, mogu da zamislim tek vas koliko sam smorio).
![]()

Eto dobar povod da pocnes!nemanjavelimirovic wrote:naravno da ne sviram Jazz jelte
Uuu, svaka čas, odlična đitra. Imo ju je Dražen pre jedno petnajs godina, svirio sam je malo i baš je milica.
Svaka chast Nemanja,jako jako lepo!
prvo Simba pa sad ovo uh yebo si mu kevu lately

prvo Simba pa sad ovo uh yebo si mu kevu lately

au matori ma dal je moguce..ma jok zajebavas me nemoguce.guv'nor wrote:Taj rad, ljakse, sta ce njemu to.Cortex wrote: mada nisam mislio da ces ti ikada videti rackove heheHvala matori, hvala...
prosto sam mislio da nema shanse da mecesh digitaliju u lanac,to je sve.

uzo' je danas za 29.99$ novu. Gledajuci po forumima, izgleda da je 100% ista kao zakk wylde OD i kao GT-OD, ali se prodaje samo u Guitar Center. Unutra ima skriveni prekidac koji menja jednu u drugu. Obe su bliski derivati TS-808-ice.
U svakom slucaju, za ove pare ne bi ni delove mogao da kupim da napravim svoju

Pozdrav iz NYC!

meni zw vise ide na sd1.imao sam sd1,a i dan danas ima zw,koji je jednostavno najnamunjeniji OD ikad,imam i ts.u svakom slucaju za te pare kud ces bolje,plus ako ima taj svic ja se ne bih libio da dam mnogo vise love za takvu pedalu.plus izgleda dojajno.
i sd-1 je ts-808 derivat, par komponenti je samo drugacije.
ja razumijeh sonicki gledano,moguce jer me samo taj aspekt i zanima. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke bancika!
Evo i test Epi-ja.
[youtube]6HYPP1wCSnY&feature=youtu.be[/youtube]
Dobio sam sa njim flatwound 12ke neke, ali sam stavio normalne 10ke na njega i sad mi malko zao, ali svakako da ce 12 biti preterano za moj ukus, tako da ce 11 flatwound po meni biti najbolje resenje. Jel neko stavljao na ovakav tip gitare zice za akustaru? Kako to deluje?

Evo i test Epi-ja.
[youtube]6HYPP1wCSnY&feature=youtu.be[/youtube]
Dobio sam sa njim flatwound 12ke neke, ali sam stavio normalne 10ke na njega i sad mi malko zao, ali svakako da ce 12 biti preterano za moj ukus, tako da ce 11 flatwound po meni biti najbolje resenje. Jel neko stavljao na ovakav tip gitare zice za akustaru? Kako to deluje?

Dobio si Joe Pass đitru, sramota je stavljati nešto ispod 12. Ne zaboravi da srolaš tone pot.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ne volim ja srolavanje visokih, ja volim da prshti...osim kad je fuzz u pitanju, tad volim da krchi kao da ima astmu.nebojsak wrote:Dobio si Joe Pass đitru, sramota je stavljati nešto ispod 12. Ne zaboravi da srolaš tone pot.

jos samo bigzbi da metneš i milina!