Nemanja, experimentishi ti josh sa tim chudom, kontam da cesh se zaljubiti u taj tone..
Tele i ovo, imash "oba sveta", gde cesh bolje...

ps. slikaj nam vrat da vidimo, jel podeblji?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nije neshto debeo, onako srednje je,videcu jos shta cu sa tom gitarom...Odlicno to izgleda, ali kao shto sam od pocetka govorio - to je specificna gitara za jazz i blues i mozda neki funk, a ako bi i imao neshto na taj fazon, uzeo bih neki fazon Sheratona ili 335 neku kopiju, mozda kasnije i original 335, jer ipak semi hollow je drugaciji trip i od ovoga. Gitara radi odlicno, svirljiva je, kotira, drze civije, sve je to okej, ali kao shto sam napomenuo, imam mnogo opreme i koji ce mi sve to...A za hambakere imam Deluxe 72.Hotstepper wrote:![]()
ps. slikaj nam vrat da vidimo, jel podeblji?
Pa pazi, mozda i ne, ali nemam pojma dacu joj sansu koji dan, vec ima zainteresovanih, kojima ova gitara stvarno treba. Mislim, greota je shto kaze Nebojsha da se tu sviraju 10ke, a ja sam na njih navikao, plus meni te jazz gitare zvuce super i na klinu i na drajvu, a kapiram da to nije gitara za krljanje, a ja krljam.sinisake wrote:Nazalos, prodaces ovo, znam.![]()
Jako lepa djitra.
haha... ima istine... nisam ja los i dosadan, nego vi ne kapirate dzez...Kill surf city wrote:A svi znamo da je djez poslednje utociste netalentovanih©
Naravno da je nemoguce!Cortex wrote: au matori ma dal je moguce..ma jok zajebavas me nemoguce.
Liseno smajlija, ovo deluje jako ozbiljno.Bozha wrote:haha... ima istine... nisam ja los i dosadan, nego vi ne kapirate dzez...Kill surf city wrote:A svi znamo da je djez poslednje utociste netalentovanih©
Ma jašta, i Nemanji na drajvu zvuči dobro (bez uvrede, meni bolje nego na klinu), te tambure su mnogi rokali na drajv, Ted Nugent, onaj lik iz Cult-a, i ovo sa Phil X-om je jako, dobro to zvuči...fattwang wrote:Ma kakav jazz, na ovome mora da roka!!!
Ako ti je ovo blago, ondak si u pravu:Funkomat wrote:Mozda za neki blazi drajv ali vise od toga, tesko.
Funkomat wrote:Mozda za neki blazi drajv ali vise od toga, tesko.
Sto je uglavnom uvek slucaj sa bendom.Baba Slim wrote: Doduse sedeo sam blizu pojacala koje je bilo posteno pojacano
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest