Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Ne diraj ovu kobilicu. Promenićeš odziv gornje ploče ako to budeš radio. Osim toga, mislim da tune-o-matic moraš da šrafiš u drveni blok, a ti to na ovoj gitari nemaš.
http://www.stewmac.com/shop/Bridges,_ta ... es#details
jbg ne umem da maskiram link... ovo bi ti moglo odraditi posao...
jbg ne umem da maskiram link... ovo bi ti moglo odraditi posao...
-
nebojsak wrote:Dobio si Joe Pass đitru, sramota je stavljati nešto ispod 12. Ne zaboravi da srolaš tone pot.
Postavljao sam ovo i ranije , nego da se nadovezem na temu . . .
Moj Epiphone JP, sa .12 Thomastik Infield FlatWound zicama, i Gibson PAF 57 Classic Plus u bridgu...
http://www.youtube.com/watch?v=0M5ndAGO ... er&list=UL
Prva novogodisnja prinova je stigla... malo sam je testirao, radi svasta sa samo 2 pota... vojvodjanska verb brigada

- Hotstepper
Dobio na korishcenje...

-
No shitZ*Z*Z wrote: malo sam je testirao, radi svasta sa samo 2 pota.

Cestitke ZZZ, sinsirli dojajno!
Ja bas malo tvikovao Large Warm Room 2 na Midiverbu:
U sred prvog tejka krenula da zvekece baterija te sam se malo zbunila, zbrzala pa i izbrljala...

Ja bas malo tvikovao Large Warm Room 2 na Midiverbu:
U sred prvog tejka krenula da zvekece baterija te sam se malo zbunila, zbrzala pa i izbrljala...

- tHe bLuEsMaN
E ovako drugari, nisam dugo bio na forumu. Levoruku akusticnu sam nasao u Liri oktobra. Pozdrav momcima iz Lire,na ljubaznije osoblje u nekoj prodavnici instrumenata nisam naisao.
Rec je o gitari Cort Earth 100 LH
http://imageshack.us/f/849/imag0001ak.jpg/

http://imageshack.us/f/849/imag0001ak.jpg/
nemanjavelimirovic wrote: Epiphone Joe Pass Emperor II , jazz gitara
Eno je na oglasimasinisake wrote:Nazalos, prodaces ovo, znam.![]()

Speaking of semihollow, evo kako to može da zvuči na drajvu
BOlestan si, perfidna temperatura ti stvara konstantan bol u glavi vec par dana, kako da ispunish vreme - napravi Baby Phasar. [mxr phase 45]

Setio sam se neke Digitech digitalne pedale koju mi je ostavio drug kao pokvarenu i da mu je ne vracam nikada...pa sam odlemio jackove sa njenog pcb-a i iskoristio ovde, da nije bilo njih nema shanse da bi ovo stalo, i ovako je stalo knap knap.

Problematichni su ovi FET fejzeri, ali ko je uporan, uspe.
Zahvaljujem se whosyourdaddy-u na savetima i pomoci.
Daddy na kraju sam iskoristio BF245A! Vgs im je tachno 1V, i radi. NAravno da cu uzeti originalne tranzistore kad sledeci put budem naruchivao sa Banzai-a ali i ovo radi JAKO lepo.
Divan fejzer, a sve ukupno, meni najdrazha pedala od svih koje sam pravio, najbolje sam je uradio, i u najmanjem kucishtu hehe, predivne su ove baby pedale.

Setio sam se neke Digitech digitalne pedale koju mi je ostavio drug kao pokvarenu i da mu je ne vracam nikada...pa sam odlemio jackove sa njenog pcb-a i iskoristio ovde, da nije bilo njih nema shanse da bi ovo stalo, i ovako je stalo knap knap.

Problematichni su ovi FET fejzeri, ali ko je uporan, uspe.
Zahvaljujem se whosyourdaddy-u na savetima i pomoci.

Divan fejzer, a sve ukupno, meni najdrazha pedala od svih koje sam pravio, najbolje sam je uradio, i u najmanjem kucishtu hehe, predivne su ove baby pedale.
- sirac-šunka
- vragolan
Ti da isečeš te nokte, si čuo!?!
- Hillybilly
Covek uci fingerpicking, a to ne biva bez noktiju!sirac-šunka wrote:Ti da isečeš te nokte, si čuo!?!
- Hotstepper
Sve je to lepo, al chemu na levoj ruci? Simetrija....?Hillybilly wrote:Covek uci fingerpicking, a to ne biva bez noktiju!sirac-šunka wrote:Ti da isečeš te nokte, si čuo!?!

on topic:
Kad cesh ti nama lepo da snimish ceo bord i pustish neki clip da chujemo sve igrachke?
- whosyourdaddy
Hotstepper wrote: Kad cesh ti nama lepo da snimish ceo bord i pustish neki clip da chujemo sve igrachke?

1590A enclosure?