...ApplePie wrote:Mislim da kad je postavljena cena bila veća, zapravo veća nego nova u radnji, ipak je to niskobudžetna gitara
Brate, tu gitara za koju sam dao link nisam prodavao više od 300. (gore sam dao link). Jedino kada sam je opciono prodavao sa magnetima koji u prodavnicama koštaju 230 eura, onda sam je prodavao za 450 eura sa tim skupljim magnetima odnosno za 50 eura više i sa originalnima (znači ako nekog interesuju oba seta magneta). I takođe, nudio sam uz gitaru i J.Craft Prestige kofer (100e).
Znači, za maksimalnih 600 eura nudio sam: naznačenu gitaru, ganc novu, oba seta magneta (i originalne i one skuplje koje sam gore linkao) kao i nov J. Cratt Prestige kofer. U jednom trenutku čak sam za sve spomenuto tražio i 550.e. To je sve o toj gitari. Kad sabereš, vidjet ćeš da sigurno to nije bilo nabijanje cijene do visine prestigea, obzirom na JC kofer i oba seta magneta od kojih je jedan jako skup.
Znam da ide. A što se tiče Jema, ja tada doista jesam štetovao, ali samo privremeno. Meni je taj Jem (sa svim mogućim troškovima koje sam imao) izašao oko 1450 do maksimalnih 1500 e. eur,a sa sve magnetom koji sam kod Džinžera poručio iz USA (onaj plavi F-Spaced jer ja sam gitaru dobio sa nekim crnim paf pro magnetom u bridgeu). Paf pro sam kasnije prodao za 60 eura. No, iako sam je dao jeftinije nego što sam platio gitaru, tvoje pare su mi došle u pravi trenutak i bile su srećne; Bolje se raniti nego poginuti!ApplePie wrote:Nisi ti od mene nego sam ja kupio JEM BFP od tebe. Znam prethodne vlasnike i znam da si na njoj maltene bio na nuli ako ne i izgubio. To što sam napisao je trebalo da ide tebi u prilog ...