RR Feat. (Gaussmarkov) Dr. Boogey -> "Mesa Boogie in a Box"
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: RR Feat. (Gaussmarkov) Dr. Boogey -> "Mesa Boogie in a B
nije...Dersuov tata je Hanibal Lektor 

samo se vi sprdajte...cekajte samo kad velikom veziru i kalifi nad kalifama istekne ban! nahebali ste ga! 

-
xspaceman wrote:samo se vi sprdajte...cekajte samo kad velikom veziru i kalifi nad kalifama istekne ban! nahebali ste ga!

-
Dekikuki, a i Kumkat, a i svi. Nece biti nista od toga. Ok?dejankuki wrote:Auuuu, dosao Dersuov tata... sad ce cupanje za usi...![]()
![]()
![]()
Nije bitno, ocigledno. Dosta je vise trtenja. Ja sam se tu kao nesto trtio, ali shvatih da sam se trtio.
Kumkat je tu nesto bio u nedoumici, u stvaru nije, zna da sam uzurpirao to sto jesam uzurpirao (znaci, samo unistis svaki moj trag Kume). Paz'te, nije to sad da je moja zadnja. Vi momci ste u tom fazonu u kom ste fazonu. I gotovim vas. Gotovim sve vas koji me mrzite. Medjutim nemam vremena za tu mrznju. Tako da palim ja, i nema potrebe da me naruzite ko Nemca.
Ne pada mi na pamet da se tu nesto vise trtim, hvala bogu trtio sam se par godina. Nije upalilo. Ima vas tu koji ste carevi, uprkos svemu

Prema tome, administratorima priznajem da sam gresan. Nadam se da necu imati taj poriv da ikoga nadmudrujem. Ideja je bila da podelim nesto sa zemljacima, medjutim ispade ono paranormalno, nije nam se dalo.
Ej, it's al cool
Mozda cu tu i tamo da pratim forum (kao sto sam odustao od par drugih foruma, prezivecu) i stvarno, ima tu jezivo kul ekipe. Jezivo kul ekipe. Jezivo kul ekipe. Znate vi koji ste. Ali ima brate i jedno 10-taK 15-tak smaraca ciji je jedini spiritus movens da me smaraju. It's ok. Njjihova pobeda. Mislim, mogu ja sad da se registrujem iz Kine, nije poenta nekome da natrljas na nos o zivotu.
Prema tome, nema potrebe da me naruze administratori, necu se javljati ovde i posle 29. tog. Bilo bi sjajno da se vindyamo i prdimo o svemu tome, it is what it is.
Pozdrav.

aaa lepa navlaka @Dersu svaka cast, ja u svakom slucaju nisam za to da se iko ovde banuje, mislim moze se nekome obrisati post ali banovati nekoga, nema potrebe, al ono ajd da se ne mesham u posao admina
-
Zivot je more. Ti i moj sin cete se cuti. Znas vec gde i kako. 

pa nije fer baba. ja cesto upravo zbog postova zabranjenog nam autora krstarim ka vieni. ... to ti je sto bi rek'o kalimero
Ima li neko perfaboard layout za DrBoogie-a?

'aj' da ja malo se ponasam kao nekromanser pa da dizem raspravu iz mrtvih.
da probam da budem koncizniji sto vise,batrgam se sa distovima iks na enti broj godina,i mislim da imam poprilicno iskustva.koliko kontam dr. boogey je koncipiran kao preamp emulator tj. da emulira samo preamp sekciju dual rectija.ono sto je dusan ne toliko spretno pitao je dal postoji valjan snimak ove pedale tj dal' je iko pedalu snimio na neki logican nacin tj da posle dr. boogie-a imamo poweramp i kabinet ili bar emulaciju istih.koliko ja kontam,niko se toga nije dosjetio.cak originalni demoi najbolje zvuce jer se islo da emulacija pojacala bude sto neutralnija,ali mislim da nije vjerodostojan snimak ipak.
ja konkretno ovu pedalu nikad nisam svirao,ne branim je ni sl ali posto je jel koncepcijski u tonskom pogledu slicna bas tom famoznom boss mt2,da podijelim jedan primjer:
prije nesto vremena snimah demo jednom hc bendu i djitrista donese mt2,nabode se u input nekog h k tranzistorca sa njihovim low end 4x12 kabinetom.naravno,nije bio odusevljen zvukom jer je taj h k bas imao naporan preamp te ja uzeh stvar u svoje ruke i nabodoh ga u return pojacala i podesih po uvu eg pedale.uglavnom niko nije mogao da vjeruje da je to ta pedala.
slicna stvar je sa line6 spider-ima,uvijek debata kako pod-ovi odlino zvuce na kompu ili slusalicama a pojacala lose,a isti modeling je u pitanju.problem je u losoj sonicki poweramp sekciji i zvucniku koji su jel jeftini i genericki pa ne daju dobre rezultate nezavisno od preamp-a.
naravno,ovo oko dr. boogie-a i kako su snimljeni klipovi je samo moja pretpostavka,ako u cemu grijesim slobodno ispravite.
da probam da budem koncizniji sto vise,batrgam se sa distovima iks na enti broj godina,i mislim da imam poprilicno iskustva.koliko kontam dr. boogey je koncipiran kao preamp emulator tj. da emulira samo preamp sekciju dual rectija.ono sto je dusan ne toliko spretno pitao je dal postoji valjan snimak ove pedale tj dal' je iko pedalu snimio na neki logican nacin tj da posle dr. boogie-a imamo poweramp i kabinet ili bar emulaciju istih.koliko ja kontam,niko se toga nije dosjetio.cak originalni demoi najbolje zvuce jer se islo da emulacija pojacala bude sto neutralnija,ali mislim da nije vjerodostojan snimak ipak.
ja konkretno ovu pedalu nikad nisam svirao,ne branim je ni sl ali posto je jel koncepcijski u tonskom pogledu slicna bas tom famoznom boss mt2,da podijelim jedan primjer:
prije nesto vremena snimah demo jednom hc bendu i djitrista donese mt2,nabode se u input nekog h k tranzistorca sa njihovim low end 4x12 kabinetom.naravno,nije bio odusevljen zvukom jer je taj h k bas imao naporan preamp te ja uzeh stvar u svoje ruke i nabodoh ga u return pojacala i podesih po uvu eg pedale.uglavnom niko nije mogao da vjeruje da je to ta pedala.
slicna stvar je sa line6 spider-ima,uvijek debata kako pod-ovi odlino zvuce na kompu ili slusalicama a pojacala lose,a isti modeling je u pitanju.problem je u losoj sonicki poweramp sekciji i zvucniku koji su jel jeftini i genericki pa ne daju dobre rezultate nezavisno od preamp-a.
naravno,ovo oko dr. boogie-a i kako su snimljeni klipovi je samo moja pretpostavka,ako u cemu grijesim slobodno ispravite.

samo jedna cinjenica,na nekom nazovi ga normalnom trzistu imas 6 puta bolje preampove (stombox style kao dr boogie) za slicne novce,recimo
http://www.youtube.com/watch?v=ZCH8iWif ... r_embedded
vidim da se prave replike ovoga
http://www.youtube.com/watch?v=JixZ3HeOYBQ sto bi mogao da bude dobar konkurent dr boogie-ju
http://www.youtube.com/watch?v=ZCH8iWif ... r_embedded
vidim da se prave replike ovoga
http://www.youtube.com/watch?v=JixZ3HeOYBQ sto bi mogao da bude dobar konkurent dr boogie-ju
...u svakom sluchaju dr boogey i mt2 ne zvuhe ni blizu isto.
- mislim_stvarno
MNOGO zavisi od pojacala u koje se bodes. Ja sam ranije imao Xbrend 25w (kineski tranzistorac), i kad je bugi isao u njegov imput, to je bila uzasna fuzzy zujalica... Posto to pojacalo nema send/return, ja ga ubodem u aux in ulaz, e to je bila prava stvar... Na ovom marshalu tranzistorcu, nema tog problema, ali ga nisam ni ubadao u return, nisam imao potrebu za tim jer mi dobro radi i ovako...
brate kako mozes da ne probas ?mislim_stvarno wrote: ali ga nisam ni ubadao u return, nisam imao potrebu za tim jer mi dobro radi i ovako...
ja ne mogu da spavam od znatizelje dok bilo sta novo ne isprobam u svakom mogucem fazonu

ps. nameravam uskoro da pravim Dr. Boogey za drugara (ako nabavim te tranzistore)
ocekujte invaziju p.m.

- mislim_stvarno

inace, ako te smara cimanje za j201, kupi bf245 tranzistore (ima ih u bg-u), radice peadala...