Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Kupovina opreme preko oglasa
...ne znam zašto, ali svaki put kad neko napiše cimar, ja pročitam čmar...
Čmar sa cimetom, tj cinnamon čmar.sirac-šunka wrote:...ne znam zašto, ali svaki put kad neko napiše cimar, ja pročitam čmar...
- whosyourdaddy
e ljudi je l "legit" ova gitara http://www.kupujemprodajem.com/Fender-m ... id=5771178 ?
imam neki utisak da sam vec vidjao da je bila po oglasima? neko sa foruma?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ova je iz Leskovca koliko se ja secam. Taj lik ju je uzeo od tog iz Leskovca, pretpostavljam, zashto prodaje nemam pojma. Secam se jer sam u tom momentu gledao onaj moj metalik plavi strat ili tu gitaru. Bila je oko 380.whosyourdaddy wrote:e ljudi je l "legit" ova gitara http://www.kupujemprodajem.com/Fender-m ... id=5771178 ?

- Haralampije
Cim je dugo u oglasima,ili brzo menja vlasnika ili nesto ne stima ili je krs.Ovako po slikama vrat je legitiman,'94 godiste,al ta sedla na tremolu definitivno naknadno stavljena.
Sedla nisu original.
Licno mislim da i ti Meksikanci iz devedesetih nisu nesto, danas ih prave bolje, a ni danas nisu neki kvalitet.
Za 300 eur. uzmes novog Squiera Classic Vibe, a za manje pare polovnog.
Mnogo bolji deal, narocito ako se saceka rasprodaja, a valjda ce biti sad pred NG.
Licno mislim da i ti Meksikanci iz devedesetih nisu nesto, danas ih prave bolje, a ni danas nisu neki kvalitet.
Za 300 eur. uzmes novog Squiera Classic Vibe, a za manje pare polovnog.
Mnogo bolji deal, narocito ako se saceka rasprodaja, a valjda ce biti sad pred NG.
Re: Sredstva za održavanje rosewood-a...
ja se opet ponavljam,svirao strat kopiju Maya,ne znam godinu,ali je to bila ubjedljivo najbolja kopija strata koju u rukama drzah.sa jb junior-om u bridzu,bilo jeuivanjesvirati,slusati i snimati je,i na drajvu i na klinu.druga najbolja kopija strata koju svirah je hohnerov strat,ali je tek on bio budzen do bola.izgleda da su varirale te kopije kvalitetom,pa treba biti pazljiv.koliko kotam iz pisanija ovih iskusnijih,od kraja 70tih pa nadalje pocinje uspon kvaliteta kod tih japanskih kopija,to moze biti od pomoci.nebojsak wrote:Ja sam držao par komada Maya i El Maya (ova druga je valjda export varijanta ili tako nešto) koje definitivno nisu bile od šperke (na stranu ostatak izrade i kvalitet, koji je ohoho varirao), za Cimar ne znam. U svakom slučaju, to je daleko od većine (kad kažem većina, mislim na apsolutan iznos, pošto u suprotnom možemo zaključiti da je maltene svaka država imala većinu gitara od šperke, s obzirom na broj opskurnih firmi koje rade kopije, a kojih ima milijardu).kwiss wrote: Potraži cimar sg ,maya lp custom...Cimara sg imam,laminat od 8 daščica debljine 4mm.
Kad se kaže japanac iz sedamdesetih, prvo što mi pada na pamet su -recimo- Ibanez, Yamaha, Greco, Fernandes itd.
- wicker man
jel ovo stvarno amer?
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... id=6997097
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
vidis da covek ima dva oglasa u oba nudi isto a slike se razlikuju. Dakle vrlo moguce da je neka muljava. Nazovi pa proceni coveka.wicker man wrote:jel ovo stvarno amer?

-
@wicker man
Trazi mu detaljnije fotogtafije.
Treba da se vidi i koje je godiste.
Ovo lako moze da bude prva faza Highway One Strata, tako mi nekako deluje lak (pomalo mat)
oni kazu "satenski" finis.
Ako je Highway, to onda nije spektakularno niska cena.
Trazi mu detaljnije fotogtafije.
Treba da se vidi i koje je godiste.
Ovo lako moze da bude prva faza Highway One Strata, tako mi nekako deluje lak (pomalo mat)
oni kazu "satenski" finis.
Ako je Highway, to onda nije spektakularno niska cena.
Ma obavezno !

Nesto ih cudno prave u poslednje vreme....
- wicker man
trazio sam detaljnije slike. ono za dva razlicita oglasa nisam ni primetio dok mi nemanja nije skrenuo paznju(isti tekst oglasa,isti covek,a dve gitare - jedna maple,a druga rosewood ploca).
videcu kad dobijem slike. slabo se razumem u prepoznavanje originala,pa ce sigurno biti jos podpitanja za znalce sa foruma.
videcu kad dobijem slike. slabo se razumem u prepoznavanje originala,pa ce sigurno biti jos podpitanja za znalce sa foruma.