Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
luci

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by luci » 29 Nov 2011, 19:01

vertigo_beat wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-1191661-oglas.htm

Znam da vremešni Gibsoni umeju da budu jako skupi,...huh, ... samo da s vama podelim informaciju.

Mail koji sam dobio od prodavca na pitanje koliko košta gitara:

"...Stanje gitare je perfektno, kao sto vidite na slikama sve je ok. Potice iz 1969 godine, a i cena joj je kao i svuda u svetu velika. Koliko sam ja gledao po sajtovima ide oko 10000 pa do 15000 dolara zavisno od stanja. Ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte. Pozdrav ..." :metal:
ako je stvarno to godiste 10k je krajnji domet, barem po cenama koje sam sad skontao na netu, a posto znamo gde zivimo, tesko da ce taj iznos neko moci da odvoji...

sa druge strane ako je samo nekoliko godina cini veliku razliku u ceni tog modela...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 29 Nov 2011, 21:16

jagoda wrote:Aha. Covek ima gitaru koju ceni oko 10k , a fotografije pravi mobilnim od dvaJes Jevra.
ko god ima nameru da uzme gitaru koja je 10% te cene, nece je uzeti na osnovu slika nego ce da sedne, i polako je pregleda, uzivo, licno i personalno...

@umart
hedstok lici na hb, ali nije isti
http://www.thomann.de/de/harley_benton_ ... itarre.htm

ima velika slika hedstoka sa strane, vidi se da su razliciti, a ako mislis da je mogao da bude promenjen, isturpijan (posto je bilo takvih slucajeva :mrgreen: ), pogledaj tuner na debeloj e zici, ovakav previd nije lako da se desi na serijski radjenoj gitari, kod rucno radjenih, vrlo moguc.
Last edited by mislim_stvarno on 29 Nov 2011, 21:26, edited 1 time in total.

nebojsak

Post by nebojsak » 29 Nov 2011, 21:23

Ja realno ne znam šta bih radio sa takvom nekom đitrom. Da je držim i sviram, uvek bi mi bila frka da se nešto ne sjebe ili da mi je ne popale zlikovci. Da je prodajem ovde, nikad ne bih dobio tu cenu. Jedino da je prodam preko, a kad je prodam opet bi mi bilo žao.

Jebeno je to XD banbi :arrow: :facepalm:

ApplePie

Post by ApplePie » 29 Nov 2011, 21:29

nebojsak wrote:Ja realno ne znam šta bih radio sa takvom nekom đitrom. Da je držim i sviram, uvek bi mi bila frka da se nešto ne sjebe ili da mi je ne popale zlikovci. Da je prodajem ovde, nikad ne bih dobio tu cenu. Jedino da je prodam preko, a kad je prodam opet bi mi bilo žao.

Jebeno je to XD banbi :arrow: :facepalm:
A vidiš baš ta djitra je bila kod mene jedno desetak dana .. pre 18 godina. Tada nije vredela toliko zapravo je prodata za 1200 DEM ako se dobro sećam. Nije mi bilo frka uopšte da je drndam. Bila je i još jedna iz 59. .. e nju sam već gledao sa poštovanjem :) Srećom uzeo je moj kum i danas je njegovo vlasništvo a ja sad odoh da grizem ushi sto nikad nisam bio ljubitelj LP-a, pa da sam ga tad pazario .... :metal:

nebojsak

Post by nebojsak » 29 Nov 2011, 21:32

ApplePie wrote:Bila je i još jedna iz 59. .. e nju sam već gledao sa poštovanjem :)
Pa o tome i pričam, jebeš to, nije to za mene, da đitru gledam sa poštovanjem, a to bi se neminovno desilo :) non stop neka blokada i frka. Đitra je da se mlati.

ApplePie

Post by ApplePie » 29 Nov 2011, 21:36

nebojsak wrote:
ApplePie wrote:Bila je i još jedna iz 59. .. e nju sam već gledao sa poštovanjem :)
Pa o tome i pričam, jebeš to, nije to za mene, da đitru gledam sa poštovanjem, a to bi se neminovno desilo :) non stop neka blokada i frka. Đitra je da se mlati.
Zato je kum i uzeo .. eno ga i danas je mlati po Ameriki mada sad ima jos 3 komada pa tu kao čuva (dešavalo se da sviraju u nekom kavezu, da ne poleti flaša i tako to .. ) :D

LifelessDead

Post by LifelessDead » 29 Nov 2011, 22:02

prodao bih je odmah, dok su jos ljudi spremni da daju silne pare...kupis si stan i jos pride jedan CS Gibson i svu ostalu opremu...

ApplePie

Post by ApplePie » 29 Nov 2011, 22:32

http://www.kupujemprodajem.com/Les-Paul ... id=5769772

Jel se ne varam ili je ovo prosli put bio nemacki custom shop .. sad više nije CS ali je cena ista :mrgreen:

ApplePie

Post by ApplePie » 29 Nov 2011, 22:44

LifelessDead wrote:prodao bih je odmah, dok su jos ljudi spremni da daju silne pare...kupis si stan i jos pride jedan CS Gibson i svu ostalu opremu...
Prodao bih i ja da je Gibson :D Al dobra djitra nema cenu, zapravo ne dobra nego da me radi svaki dan.. Evo ja imam jednu, realno je oko 2500€ al mislim da je ne bih dao ni za 20 000. Nema ih nigde a ova je još posebno dobra .. e sad za neke veće pare ne garantujem al da prvo proverim da nema neka na e-bay pa da je izbidujem. Možda zvuči nerealno ali mislim da neke stvari nemaju cenu .. bar dok ne postanu petocifrene :mrgreen:

umart

Post by umart » 29 Nov 2011, 22:50

to je neki racni djem ili junivers,ako je tako ne brojm ti ni elera ako nema sustejner i ne dolazi sa ventilatorom.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 29 Nov 2011, 23:02

ApplePie wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Les-Paul ... id=5769772

Jel se ne varam ili je ovo prosli put bio nemacki custom shop .. sad više nije CS ali je cena ista :mrgreen:
TO mirishe na Kinu. :) :ziveli:

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 29 Nov 2011, 23:08

nemanjavelimirovic wrote:

provali srafove na civijama ;)
koji deo headstocka je made in usa? a koji je rodjen u Valjevu? :metal:
ali ono kao kontas sto se bre malo ne potrude oko tih detalja 'bem mu....

ApplePie

Post by ApplePie » 30 Nov 2011, 00:11

whosyourdaddy wrote:
nemanjavelimirovic wrote:

provali srafove na civijama ;)
koji deo headstocka je made in usa? a koji je rodjen u Valjevu? :metal:
ali ono kao kontas sto se bre malo ne potrude oko tih detalja 'bem mu....
Utvrdili smo mi prošli put a i dokumentovali valjda da je Kina nego došao vlasnik na temu pa besneo kako mi nemamo pojma i da je to Nemački kastom šop... Tu negde su i zaključali temu pa sad valjda misli da smo vezani i da je bezbedno da ponovo postavi oglas.. istina, više nije CS sad je ručno radjen .. samo je zaboravio da kaže da je ga je Kinez radio :D a cena ni makac :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Nov 2011, 04:04

Mozda ju je stvarno pravio Nemac koji je primio Kinesku veru, iskosio ochi i zaposlio se u PRC-u u toj velikoj fabrici gde prave sve gitare... :mrgreen: ? Zove se sad Hans Wong, prica nemackokineskim i voli kobasice na voku uz dodatak pirincha sa sojom. :ziveli:

Anyhu, ovo nije lose ako je sve ispravno:
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-T ... -oglas.htm
Rekao sam sebi da ne gasiram bar neko vreme, jedino me prodrmalo jaguar Z-ov i ovo... ali suzdrzacu se, moram bit jak. :D :lol: :mrgreen: :ziveli:

fattwang

Post by fattwang » 30 Nov 2011, 07:56

nemanjavelimirovic wrote: Anyhu, ovo nije lose ako je sve ispravno:
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-T ... -oglas.htm
Samo cevke koštaju bar 150eur. Kriza :(

Locked