Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Nemate
Pre nekog vremena se prodavao Ibanez LP Recording, identican, osim srafljenog vrata, naravno. Nije bio u oglasima ni dva dana. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
To me je i asociralo...pregledao sam spisak tih starih Obaneza pa se setih te gitare i onda nadjoh i original! Tu sam rekao, ako mora jednom gibson lespol, nek to bude ovako neshto.Kill surf city wrote:Pre nekog vremena se prodavao Ibanez LP Recording, identican, osim srafljenog vrata, naravno. Nije bio u oglasima ni dva dana.

Ibanezovu kopiju istog je svojevremeno prodavao lik iz ZR.....400e cini mi se da je bila.
-
[youtube]wGrvaUibhDg&NR=1[/youtube]

http://www.premierguitar.com/Magazine/I ... spx?Page=1
Oranje,Fryette,Peavey i naravo Diezel meni najbolje zvuce.nikako ne mogu da svarim to prstanje na 6L6 pojacalima,zato se odusevih sa ovim Peavey-jem,precizno kao 6505 ali bez tog prstanja na drajvu.mesa ima taj cream,ali i prstanje,mozda bi Stilleto bio pobjednik da su ga ubacili.Oranje ipak pobjednik,mozda zato sto je najvise Marsaloliko tj konkretno kao i Marshall plus ima taj izbor da mozes bilo kakve lampe da meces u nj.
najveca mana ovog sutouta je nemanje Marsala,i ovaj Misha em sto svira dosadno do bola em mu je gitara pretamna i premuljava.
Oranje,Fryette,Peavey i naravo Diezel meni najbolje zvuce.nikako ne mogu da svarim to prstanje na 6L6 pojacalima,zato se odusevih sa ovim Peavey-jem,precizno kao 6505 ali bez tog prstanja na drajvu.mesa ima taj cream,ali i prstanje,mozda bi Stilleto bio pobjednik da su ga ubacili.Oranje ipak pobjednik,mozda zato sto je najvise Marsaloliko tj konkretno kao i Marshall plus ima taj izbor da mozes bilo kakve lampe da meces u nj.
najveca mana ovog sutouta je nemanje Marsala,i ovaj Misha em sto svira dosadno do bola em mu je gitara pretamna i premuljava.
Fali jcm800 sa KT88 lampama, zvuci kao zver
Ja volim Periphery, ali Misha je stvarno dosadan kad je sam, bas nista posebno. Za razliku od recimo Tosina Abasija.
fali masu toga,ja kontam da je akcenat bio na malo novijim modelima,ali svejedno fali marsal,nikako ta high gain prica nije citava bez njih.ali svejedno,edukativan sutaut za mene,skontah da nikad nedju ganjati drajv sa 6L6 pojacalom,cak ni misha-ina ultra tamna djitra nije iznivelisala prstanje.i daje ne mogu da se opasuljim koliko ovaj peavey dobro zvuci a koliko je malo novaca kad se poredi sa ostalim pojacalima koja su mi se dopala.theTrooper wrote:Fali jcm800 sa KT88 lampama, zvuci kao zver
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/141 ... ent-Black/
Evo ja hocu ovo...mozda bude neki novogodisnji popust...
Evo ja hocu ovo...mozda bude neki novogodisnji popust...
Bilo bi lepo uporediti Yerasov Detonator ili Yerasov Bulldozer. I mogli su od Kranka uzeti Krankensteina, to deluje kulumart wrote:fali masu toga,ja kontam da je akcenat bio na malo novijim modelima,ali svejedno fali marsal,nikako ta high gain prica nije citava bez njih.ali svejedno,edukativan sutaut za mene,skontah da nikad nedju ganjati drajv sa 6L6 pojacalom,cak ni misha-ina ultra tamna djitra nije iznivelisala prstanje.i daje ne mogu da se opasuljim koliko ovaj peavey dobro zvuci a koliko je malo novaca kad se poredi sa ostalim pojacalima koja su mi se dopala.theTrooper wrote:Fali jcm800 sa KT88 lampama, zvuci kao zver
Legao bi mi jedan ovakav,moze i bez tog pojacala

za jerasov imam informaciju da bi prije ljeta mogli da se pojave kod nas,zajedno sa jos par brendova koji bi mogli da imaju prodju u nasem regionu zbog nizih cijena.theTrooper wrote:Bilo bi lepo uporediti Yerasov Detonator ili Yerasov Bulldozer. I mogli su od Kranka uzeti Krankensteina, to deluje kulumart wrote:fali masu toga,ja kontam da je akcenat bio na malo novijim modelima,ali svejedno fali marsal,nikako ta high gain prica nije citava bez njih.ali svejedno,edukativan sutaut za mene,skontah da nikad nedju ganjati drajv sa 6L6 pojacalom,cak ni misha-ina ultra tamna djitra nije iznivelisala prstanje.i daje ne mogu da se opasuljim koliko ovaj peavey dobro zvuci a koliko je malo novaca kad se poredi sa ostalim pojacalima koja su mi se dopala.theTrooper wrote:Fali jcm800 sa KT88 lampama, zvuci kao zver
krankestein svirah,nije mi se dopao.cini mi se da je bio sa 6L6,uglavnom prstao je i ponasao se kao i sve te hajgejn zujalice do prije par godina.sto se rahmetli dajma tice po meni najbolji ton je vukao sa stare rg100ke sa furmanima.zato mi onaj fryette djeluje jako zanimljivo,nemoguce da se uz onoliko kontrole ne namjestis neki dobar saund,i jedan i drugi su poprilicno dobro zvucali,ali tonski rockerverb je pojeo.

Hteo sam da pazarim ovo pre neki dan, ali sam odustao кацам video cenu. Stvarno su govna ovi iz mitrosa za EHX program, cene su im vece od 30-90 evra po pedali, naravno u zavisnosti od modela.

Ja nisam sve odgledao jos uvek, al evo npr blackstar mi po ostalim snimcima na netu deluje mnogo ubedljivije. A da ne pominjem gitare koje ovi likovi sviraju, nigde grama masti, ono, mahagoni+emg ili basswood i n eki blade humovi ili tako nesto