dobro i mi preterano kenjamo po KP, ali ko traži i nije gadljiv može dobro da prođe, evo primera: http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-R ... id=5772695
ovo je godinama u oglasima i kontam da može još da se spusti cena, a ako je komad u redu, to je gitara koja briše pod sa svim hiljadu-evra-mejd-in-amerika gitarama tog tipa a za koje se ljudi ipak opredeljuju jer su ljudi takvi kakvi su....
ima tu još bisera ali neću da otkrivam i neću da promovišem tamo neke što prodaju a ne znaju šta imaju
Bio, probao. Solidno radi, ali daleko od toga da vredi vise od 300-350Evra.
Obavestavam kolege , trgovce ili sta vec ! da je korisnik-ci sa mailom : holtsrich021@gmail. com i Scotia Bank Transfer® i bishopjames65@gmail. com i bwilson396@gmail. com (Bennie Wilson) MENJA cesto Ime. cist prevarant , ne znam ni sam kako nagovorio me da mu u Nigeriju-juzna Afrika posaljem instrument , i potvrdu -kod o poslatoj posiljci , kako bih on po prispecu iste meni prosledio novac , na bankovni racun. .. nudice vam kesh bez Cenkanja , nebi li vas kako namamio. ja sam imao srece , pa sam na vreme spoznao o cemu se radi. . pa ne bih voleo da se ovako nesto , a i gore dogodi nekome od VAS. cuvajte se . Uzdravlje ! !!
Dobro Danko je malo zaostao u vremenu i prostoru Ti nigerijski prevaranti postoje od kad se pojavio internet. Uostalom ovo obavestenje dobijas u fusnoti svaki put kad primis poruku.
To je neko kinesko djubre od gitare, bila je kod mene 2005 godine i tad je bila ispravna do duse sa drugim magnetima. Tada joj je bigsby bio ispravan i u funkciji a konektor citav. Jos tada su na njoj bili vidljivi tragovi sredjivanja, kroz F otvore su se videli tragovi paste za poliranje koji su ostali od nekog aljkavog majstora... Drvo je sper i to jako los, tanak, i nema govora o tome da je gitara nesto stara. Najverovatnije iz ovog veka. Ako hoces mogu ti poslati slike iz 2005god kad je bila kod mene par dana. Da ne gresim dusu, moram da se ogradim, postoji mogucnost da ima vise takvih gitara, ali mislim da je jako mala.
dobro i mi preterano kenjamo po KP, ali ko traži i nije gadljiv može dobro da prođe, evo primera: http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-R ... id=5772695
ovo je godinama u oglasima i kontam da može još da se spusti cena, a ako je komad u redu, to je gitara koja briše pod sa svim hiljadu-evra-mejd-in-amerika gitarama tog tipa a za koje se ljudi ipak opredeljuju jer su ljudi takvi kakvi su....
ima tu još bisera ali neću da otkrivam i neću da promovišem tamo neke što prodaju a ne znaju šta imaju
Mene me se svidja ovaj Ibanez, po klipovima koje sam nasao, rekao bih da tuce fendere meksikance i blize je ako ne i u rangu sa americkim fenderima po tonu. Mozda nije kolekcionarski komad, ali mogao bi da bude
Evo jednog review-a, tip je zanimljiv hahah
P.S. po gledanju ovog videa, rekao bih da ubija i americke fendere, ja bih to posedovao