Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
nema sta toj gitari da se desi,ltd u tim klasama ima ako ne ponajbolji hardver,obrada je standardno dobra itd.
Jel' to onaj od 60W ili sam ja pomesao sa 1x12 Princeton Corus-om? Tu 60-icu sam svirao par puta gostuuci drugarima pre nekoliko godina i pottpuno me oduvalo pojacalo - Bad Monkey + kanal switcher = sve potrebne kombinacije sjajnog zvuka, IKAD!dweezil wrote: Fender Princeton Chorus 2x10
Znam da je sada kasno, ali cisto onako, radi konverzacijedweezil wrote:kad sam stigao ovdi prvo sam kupio Blues Jr III amp i strava sve al nesto mi falilo tih bottom end i te neke lenjosti fenderske

- Rocket Roll
Bravodweezil wrote: Fender Princeton Chorus 2x10

@guvnor ma znam mogao sam svasta da radim, ima cak i konverzija Blues Jr III iz EL84 u 6L6 lampe, al ono, da se razumemo meni je to pojacalo stvarno strava i ono svirao sam ga bash po ceo dan, super je responsivno i ima mnogo sladak sound, al posle ono kad sviram Deluxa ili nesto slicno provalis da mu fali tj bar meni na njemu bash taj bottom end recimo u radnji sam ga svirao uporedo sa Princetonom lampashem reizdanje, i Blues JR je sa 12 icom a Princeton sa 10-tkom unutra ali ono kad predjem na Princetonea, ono ima veci zvuk def, krupniji, vishe bassa i svega, mozda malo iskompresovaniji i za nijansu hladniji al sta znam, nisam imao vremena mnogo da ga cackam, mislim sve su to strava pojachala ali konkretno da kazem na Blues JR, osnovna stvar koja utice na sve to je sto ide na EL84, mislim oni su ga uradili da izvuce max iz njih sve sto se moze i to je to, menjanje zvucnika je samo ono neznatno poboljshanje, a da ga modujem na 6L6, onda bolje kupiti neko drugo pojacalo.
Btw ne znam koliko je ovaj solid state Princeton jak negde pise 51W a negde 145W, ide na dve desetke
Btw ne znam koliko je ovaj solid state Princeton jak negde pise 51W a negde 145W, ide na dve desetke
Kupio ova dva, prvo za akustaru pre par meseci, i juče za električnu:

Mogu samo toplo da preporučim. Izrada je super, kapiram da su jedni od, ako ne i najkompaktniji, a pri tome najstabilniji stalci za gitaru.

Mogu samo toplo da preporučim. Izrada je super, kapiram da su jedni od, ako ne i najkompaktniji, a pri tome najstabilniji stalci za gitaru.
Jel to hercules stalak
?Mocna stvar,ima ih jedan prijatelj.Super su kad se nose na svirku,lako se spakuju.

Ja imam ovakav, takodje hercules, vrlo vrlo praktican i stabilan. Plus ako neko ima trip oko oslanjanja gitare na vrat, ovo je savrsena opcija.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Uzeo sam crnu masku za Baju, kako je vama lepshe? Meni je kul i jedno i drugo...Stigla je maska iz USA posle mesec ipo i jace cekanja, pa reko' da ne ispalim coveka uzeo sam, mada sam se navikao bio na verziju sa belom maskom ali neka stoje obe, ponekad se promeni pa izgleda kul. Definitivno Baja ne ide nigde svakako. On i 72Ri su sada nepromenjive. I bassman (ne box, ali pojka ne ide nigde).

ljepse je sa crnim 

-
nemanjavelimirovic wrote: Meni je kul i jedno i drugo.
Zapravo...bela.
Crnu svi furaju
Crnu svi furaju

Da se vidi drvo, da je natur finiš, rekao bih crna. Ovako mislim da je bela možda ipak malo bolja.