Metallica

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
Bluesko

Re: Metallica

Post by Bluesko » 13 Dec 2011, 17:54

Randy wrote:
uRk[3] wrote: Najbolji deo koncerta je bio kada su izasli svi zajedno i Metallica i Slayer i Megadeth i Antrax i izveli "Am I Evil" zajedno :D Fantastican trenutak za istoriju! Ima na YouTube-u HD snimak toga...
Mustaine par puta pored Hetfield-a prolazi ,al zato je on na jednom kraju bine a Kirk na drugom :XD:

majko moja :facepalm:

dal ima nesto smesnie od 4 bendova sa po 2 gitarosha i po jednim basashem plus bubnjari.... koji sviraju istu pesmu :lol:

doyle777

Post by doyle777 » 13 Dec 2011, 17:56

@Dvejn
Ne verujem da je uzeo nešto mnogo para od ovog koncerta. Ionako ima para... mLogo!
Nije on Bora Čorba, pa da od humanitarnog koncerta uzme za sebe 50evra.
Image

Dimo

Post by Dimo » 13 Dec 2011, 20:34

Void
kulen zmija

Post by Void » 13 Dec 2011, 22:58

jel' gledao neko Hetfildovu epizodu na Time Warp-u kad uništava gitare?

kao: "ova košta 50 000 dolara" BAM!!
"ova košta 20 000 dolara" BAAAM!

naravno da mrljavi sa cenama kao i svaki ciganin, but still, they worth a shit-load of money..

metallicaftw

Post by metallicaftw » 16 Dec 2011, 14:12

Ljudi kolko ja kontam ova tema ne sluzi da bi se pljuvalo po bendu, ako vise volis panteru ili megadeth idi brate na njihovu temu pa se tamo raspravljaj, kakve veze ima sto st. anger ne zvuci kao master, pa ni jedan metallicin album nije isti, likovi sviraju sta im se svidja a ne sta se masi svidja, i bas zbog toga sto su svi albumi razliciti treba da ih postujete, dok recimo motorhead kad slusam svaki refren im je je*eno isti, ROCK OUT! ROCK OUT!, THE ACE OF SPADES! THE ACE OF SPADES!, OVERKILL! OVERKILL! ako ne volite metaliku ne morate da pljujete po njoj jednostavno nemojte da slusate i cao, ukusi su razliciti, meni se recimo svidja st. anger podjednako kao i ostali albumi, niko ne kaze da se vama mora svidjati, i metallicu verovatno bole tuki dali se vama svidja ili ne, likovi prave jebe*o sta se njima svidja!

MetalFunk

Post by MetalFunk » 16 Dec 2011, 14:14

:kokice:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 16 Dec 2011, 14:56

likovi sviraju sta im se svidja a ne sta se masi svidja
Image

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 16 Dec 2011, 17:02

megadeth i pantera ftw

metalichari su izduvane peezde

Randy

Post by Randy » 16 Dec 2011, 18:00

Pogledaj film ''Metallica some kind of monster'' pa posle njega ''Lemmy 49% motehfucker 51% son of a bitch''
pa ces videti ko vise pravi muziku zbog para ,a ko zbog ljubavi.
BOW DOWN TO THE KING :metal4:

Void
kulen zmija

Post by Void » 16 Dec 2011, 19:45

metallicaftw wrote:Ljudi kolko ja kontam ova tema ne sluzi da bi se pljuvalo po bendu, ako vise volis panteru ili megadeth idi brate na njihovu temu pa se tamo raspravljaj, kakve veze ima sto st. anger ne zvuci kao master, pa ni jedan metallicin album nije isti, likovi sviraju sta im se svidja a ne sta se masi svidja, i bas zbog toga sto su svi albumi razliciti treba da ih postujete, dok recimo motorhead kad slusam svaki refren im je je*eno isti, ROCK OUT! ROCK OUT!, THE ACE OF SPADES! THE ACE OF SPADES!, OVERKILL! OVERKILL! ako ne volite metaliku ne morate da pljujete po njoj jednostavno nemojte da slusate i cao, ukusi su razliciti, meni se recimo svidja st. anger podjednako kao i ostali albumi, niko ne kaze da se vama mora svidjati, i metallicu verovatno bole tuki dali se vama svidja ili ne, likovi prave jebe*o sta se njima svidja!
ae idi u ćošak i prestani da dišeš.

doyle777

Post by doyle777 » 16 Dec 2011, 19:58

Void wrote:
metallicaftw wrote:Ljudi kolko ja kontam ova tema ne sluzi da bi se pljuvalo po bendu, ako vise volis panteru ili megadeth idi brate na njihovu temu pa se tamo raspravljaj, kakve veze ima sto st. anger ne zvuci kao master, pa ni jedan metallicin album nije isti, likovi sviraju sta im se svidja a ne sta se masi svidja, i bas zbog toga sto su svi albumi razliciti treba da ih postujete, dok recimo motorhead kad slusam svaki refren im je je*eno isti, ROCK OUT! ROCK OUT!, THE ACE OF SPADES! THE ACE OF SPADES!, OVERKILL! OVERKILL! ako ne volite metaliku ne morate da pljujete po njoj jednostavno nemojte da slusate i cao, ukusi su razliciti, meni se recimo svidja st. anger podjednako kao i ostali albumi, niko ne kaze da se vama mora svidjati, i metallicu verovatno bole tuki dali se vama svidja ili ne, likovi prave jebe*o sta se njima svidja!

PajaMetallica

Post by PajaMetallica » 17 Dec 2011, 10:37

Void wrote:
Sta hoces sad ti...covek vam je lepo rekao i objasnio i to je sve tacno... :!:

doyle777

Post by doyle777 » 17 Dec 2011, 12:02

PajaMetallica wrote:Sta hoces sad ti...covek vam je lepo rekao i objasnio i to je sve tacno... :!:
Void wrote:ae idi u ćošak i prestani da dišeš.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 17 Dec 2011, 12:15

Види, Ларс и Џејмс се регистровали на форум

sl0e

Post by sl0e » 17 Dec 2011, 14:27

Doolio wrote:Види, Ларс и Џејмс се регистровали на форум
:rlol:

Post Reply