Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Nekome se svidja, nekome ne, boze moj. Nismo svi isti. 

-
Ne pricam o gitari, nego o oglasu, nema to nikakve veze sa svidjanjem. Ako pravis/prodajes kastom™ gitare, ne oglasavas ih na ovaj nacin, opskurnim i sumnjivim fotkama.
Aha. Boga pitaj na sta je mislio pri postavljanju oglasa, ali da, slazem se s tobom.
valvestate prve generacije.8100 glava je najbolje sto su uradili u toj seriji.teodorica wrote:Sta mislite o ovom?Treba mi nesto sto lici na JCM distorziju,ali da nije toliko matoro, a jos skuplje.
http://www.kupujemprodajem.com/Carvin-B ... id=5770360
Ok,hvala,mada mi vise odgovara kombo varijanta.Zvuk JCM 800 sa kabinetom na master volume 7 u sobi mi jos ne izlazi iz glave
Top 10 mudrosti genijalnih prodavaca:
1. Slika je sa neta, ali moj je isti takav.
2. Nemam slike, ali ih saljem na zahtev.
3. Ko se razume, zna o cemu se radi.
4. Ovo je samo za profesionalce.
5. O ovome nema price.
6. Snizeno samo jos par dana, a posle dizem cenu.
7. Ponuda vazi do ... , a posle necu da prodajem.
8. Rezervisano.
9. Stvar je nova, koriscena samo 6 meseci u kuci.
10. Vrat je samo malo polomljen, ali je dobro zalepljen, tako da to ne utice na funkcionalnost. Inace, gitara je nova.
5. O ovome nema price.
8. Rezervisano.
10. Vrat je samo malo polomljen, ali je dobro zalepljen, tako da to ne utice na funkcionalnost. Inace, gitara je nova.
-
Zreo si za odmaranje od KP™, i od ove teme. 

Samo da me malo popusti GAS...
- LifelessDead
Na tom KP se uvek vrte jedno te iste stvari, uglavnom krsevi kojih oce neko da se otarasi i kupi bolju opremu. Kad se i pojavi nesto dobro u najboljem slucaju kosta kao i u prodavnici, ali jbg. i ja sam navucen na isti, zanimljivo je bar citati oglase ako nista drugo 

I jedan van konkurencije: Pazljivo probran komad, iliti PPK!jagoda wrote:Top 10 mudrosti genijalnih prodavaca:
Mada uvek volim da vidim i vintidz komad iz '96, original korejski, a ne ko ovi danasnji kineski...
BTW, Sirac, onaj Sound of Sweden jos uvek ispod cene... svrbi me dlan...

kupis kombo verziju iste.mislim da je 8080 model ali me ne drzi za rijec,ovako sa vrha glave lupih.znam da ima jedan model sa verbom,chorusom i ostalim glupostima,znam da ima jedan suv model bez tih gluposti sa samo verbom.isti je to preamp i poweramp.sovtekova najklasicnija 12ax7 zvuci svjetski u toj valvestate jedinici,jedan od rijetkih hibrida u kojem zapravo lampa i utice na zvuk.teodorica wrote:Ok,hvala,mada mi vise odgovara kombo varijanta.Zvuk JCM 800 sa kabinetom na master volume 7 u sobi mi jos ne izlazi iz glave
ako bas hoces tiho kupis neke manje efikasne zvucnike,tipa jensen mod5.oni doduse zvuce bolje kad se otpanje malo,ali ne toliko drasticno kao pravi el34 lampas.savim ok zvuci i tiho.
e to mi je najjace, kad napise nije kinez, made in indonesia, kao da je to sad puno bolje...Bozha wrote:I jedan van konkurencije: Pazljivo probran komad, iliti PPK!jagoda wrote:Top 10 mudrosti genijalnih prodavaca:
Mada uvek volim da vidim i vintidz komad iz '96, original korejski, a ne ko ovi danasnji kineski...
ili kad napise biran komad, kao da to opravdava cenu koja je veca nego u radnji...
Tačke 6, 7 i 8 mogu biti sasvim opravdane ako nekome hitno trebaju pare ili neko zove i kaze sacekaj me koji dan.. E sad da li to treba i pisati tako to je druga priča.jagoda wrote:Top 10 mudrosti genijalnih prodavaca:
5. O ovome nema price.
8. Rezervisano.
- sirac-šunka
- vragolan
Ja Izlicitiro, sad će vidimo da l će Srle da poludi kad vidi da mu kum nije pazio i dizo cenu do poslednjeg momentaBozha wrote:I jedan van konkurencije: Pazljivo probran komad, iliti PPK!jagoda wrote:Top 10 mudrosti genijalnih prodavaca:

http://www.kupujemprodajem.com/Charvett ... id=5769772
Charvette nikad nije bila USA nego Korea. Često su pravili tela od iverice i taman da prodje za pristojnu cenu ali gde je nestao 24. prag ? Ko se tako surovo igrao skalopiranja i odakle bezobrazluk da se za takvu cenu prodaje takav krš ?
Charvette nikad nije bila USA nego Korea. Često su pravili tela od iverice i taman da prodje za pristojnu cenu ali gde je nestao 24. prag ? Ko se tako surovo igrao skalopiranja i odakle bezobrazluk da se za takvu cenu prodaje takav krš ?