Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LifelessDead
Re: Kupovina opreme preko oglasa
pa to, kakav Benedetto, vintage ***** palac, to je za one koji zaradjulu leb od sviranja i imaju para pa im se moze... ko u danasnje doba gde ima na stotine brendova ne moze da nadje gitaru po ukusu ni Benedetto ga ne bi spasio 

- Hotstepper
...svodi se na kraju na to da su svi poznati gitaristi pochinjali na nekim loshim gitarama, al nisu razmishljali kakvo je drvo i iz koliko komada i da li je sa juzhne strane brega, vec su samo svirali. Muzika je bitna.
I da, da bi nekog mogao da optuzhish da je plagijator ili da je ovakav ili onakav, prvo morash i sam u zhivotu neshto da uradish (bilo shta!!) shto ce drugi da priznaju, do tad...
Aj prijatno.
I da, da bi nekog mogao da optuzhish da je plagijator ili da je ovakav ili onakav, prvo morash i sam u zhivotu neshto da uradish (bilo shta!!) shto ce drugi da priznaju, do tad...
Aj prijatno.

- rockozaurus
Na tim klipovima na YT sve moze da zvuci kako ko zazeli.Ti,sto ih nazivaju review klipovi su opasna namestaljka i namerno se kace tamo,zato sto znaju da gomila klinaca iz celog sveta svake sekunde trazi tamo informaciju.Tamo jedna te ista stvar moze da zvuci super dobro ali isto tako i super lose.Zavisi kakav se efekat ocekuje.Ne bih se cudio da naprave dvoboj np.Stagg/Gibson i da ga Stagg razbije,zato sto je recimo kvalitet izrade jednog Gibsona drasticno opao a opet,kvalitet Stagg-ove izrade drasticno poboljsan!To su notorne gluposti!bancika wrote:mislim da to "original" nema previse smisla kod mass-produced gitara jer je varijacija od primerka do primerka i od generacije do generacije prevelika. Dobar deo originala ne zvuci kao "original", kako uopste definises "original". Pogledaj na YT klip kad Paul iz Guitar World testira svoj novi LP protiv Larry Dimarzio-vog '59 Les Paula. Nema veze jedno sa drugim. Da uzmes dve nasumicne LP gitare iz radnje i jednu kopiju, sanse da te dve zvuce isto je kao da kopija zvuci kao jedna od njih.

Mislim da je u celoj priči bitno zaključiti da muziku svira čovek a ne njegov instrument
Dakle otud su air gitaristi toliko popularni?
Ovaj tvoj zaključak šljaka samo za pevače. Svi ostali debelo zavise od svog instrumenta.

Ovaj tvoj zaključak šljaka samo za pevače. Svi ostali debelo zavise od svog instrumenta.
- Haralampije
Zanimljiv oglas
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... id=5769887
Jeste kopija,al odise fank vajbom
[youtube]4KUL9-eNXzQ&feature=related[/youtube]
Jeste kopija,al odise fank vajbom
[youtube]4KUL9-eNXzQ&feature=related[/youtube]
- Rocket Roll
Video sam je uživo na "Rok za bebe" koncertu iz '95, ako se ne varam... jedan od poslednjih nastupa "Silueta", u svakom slučaju. Bend se zvao, čini mi se, "Bob Rock", i svirali su neke klasične hard-rok motive.Haralampije wrote:Zanimljiv oglas
Izuzetno kul gitara.
-
Hoces da kazes da to nije dobra cena za blackface? 

Piše da je po potrebi 400e. Onda verovatno može da bude i 200 po potrebi.
-
i to je bez novogodisnjeg popusta
- sirac-šunka
- vragolan
izuzetno dobra replika Fender Precision Bass
- Dersu Uzala
Duh, Heritage je firma koju su osnovali bivsi radnici Gibsona u Micigenu kad je 1984/5 Gibson preselio komplet u Nesvil. Kupili su od njih zgradu, opremu, a da sljakaju su vec znali. Masa likova koja je ostala u Micigenu se tamo zaposlila i oni sljakaju opusteno americki, 'the old way'.bancika wrote:...Na zapadu su popularne Heritage kopije LP-a, kazu da njihov LP ubija gibsona, ali i da nije jeftiniji (oko 2500$). Ako je stvarno bolji, sta me briga sto su kopirali ideju, gibson je imao tu ideju kao pocetnu prednost pa su je ispustili losijim kvalitetom.

- Dersu Uzala
Uzgred, kapiram trzalicu mada je kategorican i polamo se ambiguozno izjasnjava, ali kapiram i ostale. Ovo se pretvara u razgovor gluhog i nijemog.