Dakle, jel može neka preporuka za pojačalo do 250 evra? Ma i ne mora preporuka, barem mi recite šta da gledam kada biram, to jest kad budem birao. Da li uopšte pojačalo do 250 evra može da bude dobro?
Dalje, s obzirom da sam našao stalan posao (škola u autu
 ), kontam da sam u nekoj lovi perspektivno gledano tako da razmišljam i o nekim efektima, kontam Delay, mada hebem li ga, ja se malo ložim na taj efekat...Koliko su jeftini, a koliko dobri za cenu, bacite tu neku preporuku, opet da ne bude 500 jura, nisam tolko dobar
 ), kontam da sam u nekoj lovi perspektivno gledano tako da razmišljam i o nekim efektima, kontam Delay, mada hebem li ga, ja se malo ložim na taj efekat...Koliko su jeftini, a koliko dobri za cenu, bacite tu neku preporuku, opet da ne bude 500 jura, nisam tolko dobar  Ili da uzmem neki procesor, nisam pametan...
 Ili da uzmem neki procesor, nisam pametan...Btw, gitarica koju posedujem nije ništa posebno, epiphone SG, a pojačalce neko matoro polovno pivi 20 wati, a krči mi nešto stalno, gubi se negde ne znam šta da mu radim razbio bih ga, tako da mi to prvo na listi za obnavljanje, raspašće mi se dok sviram koliko ne valja