Trzalica wrote:MitkeLAP wrote:E, ljudi opet trebam pomoć!!!
Kopim ti ja lepo ovaj Schecter California Vintage VS-2
To si kupio u Music Media Centru**!*!*!?!?!?!?
Pih, da si pazario kod Voje u Mitros, ne bi imao tih neprilika.
Ja se pitam samo, kako je moguće da neko kupi ŠEKTER ili kako se već čita, gitaru za 370€ kada u oglasima čuče 3 PUTA jači i bolji modeli za 200 i kusur EU novčanih jedinica?!? Valjda ovdašnji dežurni Č***r može da savetuje i u vezi polovnih modela

E, pa majstore vidi. prvo, gde si bio kada sam se raspitivao o gitarama, znaci vican da smaras ali da pomognes nisi. Drugo kao pocetnik, posto nemam nikog da mi pomogne, isao sam na fazon, ajd da kupim novo manje sanse da se zeznem. A zasto sehter, ZATO jer sam probao ostale nove modele u tom rangu i ona mi se najvise svidela. E, sad nisam znao da ima i u mitrosu, to mi je velika greska, jer je mitros keva, kada god sam bio uvek su gotivni, dobro skoro uvek, ali su uglavnom i vise nego ok.
Ako moderatori misle da nisam trebao ovo napisati, neka brisu, razumem i sam sam admin na 3-4 sajta, ali u tom slucaju neka obrise i njegov, takodje uvrednjiv post. Ma da sam ja debil sto se uopste i nervram.
Inace, zvao sam ih i rekli su da mogu da dodjem da menjam, idem sad kada se vrati pisem sta sam konkretno uradio.