Vrat se pomera...ili ne!!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
MitkeLAP

Re: Vrat se pomera...ili ne!!!

Post by MitkeLAP » 26 Dec 2011, 20:45

Bozha wrote:Pa posle dajte savet da se kupi novo jer se sa polovnim "nikad ne zna"... :grummel_2: Imas 330 razloga da ne tolerises nikakvo mrdanje!
Haha a ja sam bio u fazonu, bolje da kupim novo sigurnije je, jer sam neiskusan plus nemam nikog da mi pomogne pri odabiru u slucaju kupovine polovne.
Bravo za mene :ma bravo: Ali nisam je kriv, ima da ih nagazim valjano :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 26 Dec 2011, 20:47

Bozha wrote:Pa posle dajte savet da se kupi novo jer se sa polovnim "nikad ne zna"... :grummel_2: Imas 330 razloga da ne tolerises nikakvo mrdanje!
Da ovo sam i ja pomislio! Jbt to da kupish normalnu gitaru treba ti ultra iskustvo, vreme i muda da se svadjash i borish za normalnu robu koju kupujes tesko zaradjenim novcem. Pogotovo u ovoj lepoj nashoj domovini... :grummel_2: .

Idi ujutru i javi shta je bilo da znamo kakav odnos da imamo prema tom prodavcu iz te radnje (mozes sutra i reci koji je lik u pitanju i to da se prodiskutuje, jer te direktno laze i koristi tvoje neiskustvo da bi te prevario, shto po meni je za krivicno gonjenje). :ziveli:

Haralampije

Post by Haralampije » 26 Dec 2011, 20:49

whosyourdaddy wrote:pa svakako vrati ako mozes!
a ako ne mozes onda ces na kraju sam da dodas neke lisne furnira ili nekog tanjeg sper-a u te dzepove da bude 'tight fit'.
Image
To nije bitno,to je uobicajena stvar na bolt on gitarama,ono sto je bitno da vrat iako pritegnut seta,sto ne bi smelo.
Tvoje svako pravo je da zahtevas zamenu ili povracaj novca,ako ne moze da se sredi,ipak je to radnja.

eg303

Post by eg303 » 26 Dec 2011, 20:52

Ybg, nije ovde stvar do toga da li je nešto staro ili novo nego da se neko ne pridržava svojih zakonskih obaveza (u ovom slučaju prodavac) a njega možeš da ganjaš (u današnje vreme) nekim sredstvima (inspekcija, savet za zaštitu potrošača) a kod kupovine na oglas reklamacije su (po pravilu) nevažeće. Imam sasvim suprotno iskustvo sa jednom drugom firmom (da ih ne reklamiram), u gužvi kad sam kupovao gitaru zagubio sam onaj sitan alat (imbus ključiće) i odmah ih od kuće zovnem da to prijavim, prodavac kaže da dođem kad hoću, daće mi drugi komplet, u međuvremenu provalim da je alat bio uredno spakovan ali mi ispao kod otpakivanja kutije pa nisam primetio, naravno da nisam otišao po taj drugi. Sve je do ljudi, zato najčešće i kupujem u toj firmi...

rockozaurus

Post by rockozaurus » 26 Dec 2011, 20:58

MitkeLAP wrote:
nemanjavelimirovic wrote:
eg303 wrote:Ma moraš da ih nagaziš, ako si baš mlad otiđi sa nekim starijim i po mogućstvu kabastijim, svejedno u koju smenu, ispričaj celu priču kako je i bila i ne odustaj od toga da ti daju drugu (novu) gitaru, to sada važi i kod nas a ne samo na trulom zapadu, u obavezi su to da urade ili da ti vrnu pare, ne nosi nikakvom majstoru jer će za to da se uhvate i da kažu da garancija ne važi jer je treće lice nešto zakenyalo, dakleM budi uporan i to već sutra sabajle...
:1: Uz to, postoji i mogucnost da su zeznuli celu seriju, pa u tom slucaju ili uzmi lovu nazad ili neku drugu gitaru. Nazalost nisam u BG da jesam otisao bih s tobom da kazem koju lepu. :mrgreen: To je u MMC-u? jeli? :ziveli:
Da MMC! :D
Idem sutra, iako nisam bas mlad(druga godina faxa), povescu nekog tipa brat ortak, ipak je drugcije kada nisi sam... Hvala vam svima, pre ovo ovoga sam mislio da sam ja kriv, tj da je to normalno, o fala interenu i Tesli :D
Ovo sa 'vodjenjem' si trebao da uradis pre nego sto si pljunuo kintu...Ja sam u mladosti cak placao coveku da dodje samnom da isproba sve gitare i da mi sasvim odgovorno izabere najbolji komad!Kasnije se naucis sam...Ipak treba da trazis svoja prava,jer 330e je jedna jaca mesecna plata .Ranije u doba stare drzave,jedno "dobar dan ,ja dos'o da zamenim...ako mi ne zamenite zovem inspekciju" je cinilo pravu pometnju medju prodavcima!Probaj i ti tako,mislim da ce uspeti.Ni u kakvom slucaju ne pokazuj mekocu i kolebljivost....Budi uporan kao mazga!I nema sta ti da popravljas...Zamena ili povracaj novca,bez alternative!Zelim ti uspeh.Pisi sta se desilo. :ziveli:

P.S I umesto da vodis familiju sa motikama,bolje nadji nekog ko se razume da moze da ti izabere drugi komad...
Last edited by rockozaurus on 26 Dec 2011, 21:16, edited 2 times in total.

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 26 Dec 2011, 21:06

Hvala vam svima(opet ja samo nesto hvala, ali zbilja tako mislim :) ), sutra idem i javljam sta sam uradio, pozdrav svima do sutra, idem da spremam arsenal kuki i motiki :D :lol:

Slash_Junior

Post by Slash_Junior » 26 Dec 2011, 22:23

Obavezno javi sta se desilo...jako sam se zaintresovao :kokice:
:D

Trzalica

Post by Trzalica » 26 Dec 2011, 23:32

MitkeLAP wrote:E, ljudi opet trebam pomoć!!! :D :D :D

Kopim ti ja lepo ovaj Schecter California Vintage VS-2
To si kupio u Music Media Centru**!*!*!?!?!?!?
Pih, da si pazario kod Voje u Mitros, ne bi imao tih neprilika. ::ranting::

Ja se pitam samo, kako je moguće da neko kupi ŠEKTER ili kako se već čita, gitaru za 370€ kada u oglasima čuče 3 PUTA jači i bolji modeli za 200 i kusur EU novčanih jedinica?!? Valjda ovdašnji dežurni Č***r može da savetuje i u vezi polovnih modela :kokice:

SonicX

Post by SonicX » 26 Dec 2011, 23:45

Trzalica wrote:

Jebg'a, da si pazario kod Voje u Mitros,ne bi imao tih neprilika. ::ranting::

Ja se pitam samo, kako je moguće da neko kupi ŠEKTER ili kako se već čita, gitaru za 370€ kada u oglasima čuče 3 PUTA jači i bolji modeli za 200 i kusur EU novčanih jedinica?!? Valjda ovdašnji dežurni Č***r može da savetuje i u vezi polovnih modela :kokice:
Parola "Ako ne znas sta je dobro, pitaj sta je skupo".

nesh_s

Post by nesh_s » 26 Dec 2011, 23:51

Cim sa procitao prvih par postova znao sam da se radi o MMC.
Gitara jednog mog drugara, koju je pazatio isto kod njih, navodno ne moze da se kotira za C# stim, jer " Ta gitara nije napravljena za C#" reci prodavca :ma bravo:
tako oni njemu odrade setup za D, fret buzz-a za izvoz, i na probi uzmem ja gitaru da vidim kako to ne moze u C#, a kad sam skinuo poklopac, sa zadnje strane ,imao sam i sta da vidim..3 opruge normalno stavljene i 4-a koja je nekim "drz da nabijem" sistemom nabijena u blok...Slececa stvar, novi sistem montiranja zica na Edge III, kuglice se ne seku , nego se zica sa sve kuglicom nabije u tremolo :metal:

nikolic025

Post by nikolic025 » 27 Dec 2011, 01:39

Samo idi i menjaj...Ako kaze opet da je to normalno,ti mu trazi jos dve takve iste da vidis,ako ne,par slicnih modela drugih firmi i to sa srafljenim vratom...Pa probaj svaki...

Nosi racun i garanciju i ako ne uspes lepim recima,onda pocni da pretis...

A Schecter imas i u mitrosu...

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 27 Dec 2011, 02:08

nikolic025 wrote:
....kod Voje :ziveli:

Wagorth
Ex Cane

Post by Wagorth » 27 Dec 2011, 04:47

Sto reco neko, imas 330 razloga da nesme da mrda... kraj.
Napuni ih dobro. :ma bravo: :ma bravo: :ma bravo: :ma bravo:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 27 Dec 2011, 09:02

ssmc wrote:
nikolic025 wrote:
....kod Voje :ziveli:
Ima ih i kod marica, ali idi kod voje prvo

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 27 Dec 2011, 12:47

Trzalica wrote:

Pih, da si pazario kod Voje u Mitros, ne bi imao tih neprilika. ::ranting::

E, pa majstore vidi. prvo, gde si bio kada sam se raspitivao o gitarama, znaci vican da smaras ali da pomognes nisi. Drugo kao pocetnik, posto nemam nikog da mi pomogne, isao sam na fazon, ajd da kupim novo manje sanse da se zeznem. A zasto sehter, ZATO jer sam probao ostale nove modele u tom rangu i ona mi se najvise svidela. E, sad nisam znao da ima i u mitrosu, to mi je velika greska, jer je mitros keva, kada god sam bio uvek su gotivni, dobro skoro uvek, ali su uglavnom i vise nego ok.
Ako moderatori misle da nisam trebao ovo napisati, neka brisu, razumem i sam sam admin na 3-4 sajta, ali u tom slucaju neka obrise i njegov, takodje uvrednjiv post. Ma da sam ja debil sto se uopste i nervram. :ziveli:

Inace, zvao sam ih i rekli su da mogu da dodjem da menjam, idem sad kada se vrati pisem sta sam konkretno uradio.

Post Reply