Hvala svima sto ste ucestvovali, posebno mi se dopao scenario za spansku seriju... I, naravno, hvala Rocket-u!
Samo jos da rezimiramo, ako sam dobro sve razumeo:
1) Ovo je dakle najverovatnije Deluxe super strat, a ne Deluxe player strat?
2) Magneti su najverovatnije ti Super Fat “Super” Strat, a ne noiseless, kao sto smo mislili?
3) Radijus je nesto ravniji, kako kazu na ovim forumima... mada to ni nije toliko bitno sa aspekte ove nase problematike...
Pa zanima me samo jos do koje godine su se radile bas ovakve gitare? Kaze od 2002, do?
Ovde si malo posumnjao da je uopste Fender, da nije Mexico, ili sta?Rocket Roll wrote:Enivej, pomalo me brine taj "Fender Made In Mexico" natpis na headstocku, ali boja gitare ne.
Sad kad se razmislim, cini mi se da kod plocice na telu gitare bas pise nesto ovako tipa (lupam ne znam sad tacno, ali kao) "54 od 150" ili nesto slicno. Javljam se sutra sa tacnijom informacijom. To je onda neki takav special run, ovde mozda za Chulio BafioniaRocket Roll wrote:Ah, da, pogledajte taj poslednji link - "COMMENTS: Special run of 250 for Cole Eunson in 2002." Ta "special run" praksa Ensenade bi mogla da objasni poreklo čudnog natpisa.

Pa je l ova gitara bolja od danasnjeg Deluxe-a, ili...? Mislim, ako se vec zove i super...