Vrat se pomera...ili ne!!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
MitkeLAP

Re: Vrat se pomera...ili ne!!!

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 21:12

nemanjavelimirovic wrote:
bancika wrote:nemoj da pravis kompromis samo da njima olaksas situaciju. Ako nema te sa kojom si skroz srecan uzmi pare i kupi tamo gde ima takve :)
:1: I ja sam za ovo resenje, cak ako vec imash oko 360, lepo kupi sebi Fendera Meksickog i zaboravi da se sve ovo izdesavalo. Naravno i kod izbora te gitare treba s nekim da se posavetujesh, a ako kupujes u BG (kad ti ovi napokon vrate lovu) nek ide neko s tobom s foruma ako im nije cim, a ako tebi nije cimanje do NS onda ti mogu pomoci, samo da poklopimo dan kad sam ja u NS, a bicu ovih dana cesto. U NS ima jos dosta poznavaoca cak i nekih koji jos vise znaju od mene s graditeljske strane gledano, pa ako ih ne bude mrzelo, nije frka da svi pogledamo (napominjem.. da se poklopi vreme svima) :ziveli:
Imam drugara koji ima rodbinu u ns i skoro ce da putuje, pa bi mogao sa njim, ako se sve potrefi cimacu tebe. Nekako si me kupio savetima, pa ti sad verujem :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Dec 2011, 21:18

Ma nemam ja sad iskustva ko neko ko pravi gitare, ali imam tog "zivotnog" jer sam izmenjao puno gitara i isprobao MNOGO toga. (Imao sam oko 40ak gitara a probao preko 100 sigurno). S druge strane ja bih odmah recimo skapirao taj problem sa vratom jer pre kupovine pregledam bukvalno svaki prag na gitari i sve, i aj da kazem....i da ne ureknem pu pu, nisam se ni jednom do sad neshto posebno zajebao, pogotovo ne sa te tehnicke strane instrumenta...a zvuk i to...Meksikanci su ono shto im i ime kaze...standard za stratove kao i za telce...Sve preko toga moze biti bolje ali ne preterano u smislu da ti dash 350-400 evra za Meksiko a da USA Standard vredi 1100. Ne vredi toliko puno vishe, to ti garantujem. :) :ziveli: I da jos jedna stvar - kod Fender gitara jeste u pitanju da ubodesh komad ali vezano za komad drveta kako on radi kao i za to dal su dobro uradili pragove (ovde se odnosi vecinom na Squier). Ostalo je UVEK pod nekim standardima. Nisam sreo ni jedan fender da ima neke katastrofalne greshke (kao ovaj Shecter), a u poslednje vreme ni Squier. :ziveli:

rockozaurus

Post by rockozaurus » 28 Dec 2011, 21:29

I ja mislim da ce ti jedan meksikanac zavrsiti posao,pogotovu ako ulozis jos neku kintu i promenis magnete...Inace,stvar je jasna;frajeri su kupili celu seriju sa felerom na kilo i sad je valjaju kao redovnu robu...Ko vrati,vrati...ko ne vrati car 1000%!Nekada trgovci nisu mislili tako!Kada sve zavrsi,treba im naneti zavrsni udarac;jedno pisamce do "Shectera", da se opise lepo kako tamo neki balkanski egzemplari rone ugled njihove svetske firme...pa da vidis kako ce da im zavrnu slavinu zauvek!Danas je ponuda veca nego ikada,ne mogu da razumem kako neko moze da dozvoli sebi takav lux!?Ajde,sa srecom.

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 28 Dec 2011, 21:43

Super ste me usmerili, kada dobijem novac, kako da razmisljam. Ali ljudi ja ne mogu da verujem da sam se ovoga tek sada setio, kada rece covek ovo vezano da im cela serija ne valja, sto je i vise nego ocigledno.
Pre 3-4 meseca sam ih zvao da ih pitam da li bi kupili gitaru(kod njih postoji ona komisiona rasprodaja) neku carer ili tako nesto, kopija fendera i to najlosija. I carevi mi rekli da nece, uz obrazlozenje da oni kupuju samo stare gitare(moja je bila skroz nova), i da ih popravljaju pa posle preprodaju kao nove. :o E, sad opet isto pitanje kao i na prvom mom postu. Jel to bre normalno?????
Pih, pa gde se to tek sada setih jooojjj!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 29 Dec 2011, 16:30

Stvar je konacno zavrsena. Pare su mi vracenje :ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli: :metal: :metal: :metal: :metal:
Nadam se da ce ljudi imati neku korist od ovoga. Ali ono glavno je da uvek treba nekog voditi, iako sam toga bio svesan, nisam mogao nikog povesti.
Ako se nekome vec desi sve ovo kao i meni, neka odma poslusa savete koje su ljudi davali na pocetku, skratice sebi muke. :D
Sad sam na pocetku, sto se tice gitare. Cekacu novu godinu a ujedno i moj rodjendan pa mozda ustekam jos koju kintu, jedino sto cu verovatno zaobici ove novogodisnje popuste, ali sta je tu je.
Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj temi, bili ste i vise nego korisni!!!!! :ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli

Milanares

Post by Milanares » 29 Dec 2011, 16:52

E tako! :ziveli:
Inache, ja sam stava da ne treba previshe blatiti ni samu prodavnicu, ipak s' njihove strane nismo chuli ni rech....
Drago mi je da se ovako zavrshilo, mada si to mogao oma da uradish.

djomla

Post by djomla » 29 Dec 2011, 17:10

To je izgleda neko pravilo tamo? Ortak je nedavno pazario gitaru sa krivim vratom skroz ... na sta je ovaj malo dotegnuo i rekao vidi je sada kao raketa ... a vrat i dalje kriv.

Nema tu rasprave sa njima, kazes im ok nista ja cu morati da zovem inspekciju ... bla bla i da vidis kako vracaju pare dok si rekao keks :)

Bozha

Post by Bozha » 29 Dec 2011, 17:16

... cak prodavnica ispade korektna. Sa kojom god robom, u kojoj god radnji da ti se ovo desi, sve ce uciniti da izbegnu zamenu, kamoli vracanje para. Tako da posle nove godine opet kod njih po bolju! :mrgreen: Il se uzmi upamet i zavrsi pricu nekim meksikancem sad dok su praznicni popusti!

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 29 Dec 2011, 18:28

Radnja je napravila samo jednu gresku. Nije trebalo da me lazu da je pomeranje vrata normalno. Hvala Bogu pa sam postavio ovde pitanje.
A, i verujte mi bili su drski kada sam rekao da hocu pare... Ali pohvale za devojku koja radi, veoma je ljubazna, kao i za ostale kolege koje su bili kul kada god sam pazario zice ili neke druge sitnice.
Jedno je sigirno, tamo vise nikada necu pazariti... :ziveli:

eg303

Post by eg303 » 29 Dec 2011, 18:34

Ma OK, većina nas je i pretpostavila da će ti na kraju biti vraćene pare, nisu ni oni toliko ludi da zbog ovako olakog pokušaja uvaljivanja neispravne tanbure dođu na loš glas (mada kod mene jesu, sve pare koje dajem na žice, trzavice i kozmetiku za ove moje tanbure neće završavati u njihovim džepovima), ne znam dokle su ovi popusti aktuelni ali pazarenje tog nekog mehikanca je najbolja varijanta (bar po meni), ako to važi samo do nove godine imaš još dva dana fore da ćapiš nešto lepo za pristojne pare. E a kad smo već tu, želim vam svima srećnu Novu godinu, puno g.a.s.-a svima, ne vredi se opirati, i mene matorog drma... :ziveli:

MitkeLAP

Post by MitkeLAP » 29 Dec 2011, 18:44

eg303 wrote: želim vam svima srećnu Novu godinu
Da da to svakako....Srecna nova i tako to... :ziveli: :metal: :P

rockozaurus

Post by rockozaurus » 29 Dec 2011, 19:39

A sada kada su pare konacno u dzepu,pamet u glavu!Nadji nekoga,ko ce da ti pomogne i (po meni) najbolje procesljaj oglase i kupi nesto polovno (recimo MIM) a moze i nesto drugo...Za tu lovu neces morati mnogo da se mucis da nadjes nesto svesno...Ako nista drugo,barem je izbor veci i to dosta. :ziveli:

bancika

Post by bancika » 29 Dec 2011, 20:30

rockozaurus wrote:A sada kada su pare konacno u dzepu,pamet u glavu!Nadji nekoga,ko ce da ti pomogne i (po meni) najbolje procesljaj oglase i kupi nesto polovno (recimo MIM) a moze i nesto drugo...Za tu lovu neces morati mnogo da se mucis da nadjes nesto svesno...Ako nista drugo,barem je izbor veci i to dosta. :ziveli:
da li si siguran da je to dobro za njega? Cak i u radnji je uspeo da zak*nja i kupi bez veze gitaru, ko zna sta bi mu uvalili preko oglasa :)
(Bez uvrede)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 29 Dec 2011, 20:36

Kupi Meksicki Fender sad i zaboravi da se sve ovo izdesavalo.Posto slavimo poslednju godinu ljudskog postojanja (po Majama>?) svima vam zelim sretnu poslednju novu godinu! :mrgreen: :XD: :metal: :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 29 Dec 2011, 20:55

Uh, dobro je d si izvukao pare! Sad pamet u glavu.

Inače, auto mi registrovan tačno do kraja sveta :D

Post Reply